WWE RAW 2018. július 23. – Összefoglaló

Történelmi bejelentéssel érkezett a vörösek adásának soron lévő epizódja.Az összes szupersztár helyet foglal a bejáratnál, ezt követően Vince McMahont láthatjuk a ringben aki mellé rögtön érkezik lánya Stephanie és annak férje, Triple H!

A bevonulást követően először Stephanie kezd a monológba, de rövid időn belül a szó férjéhez kerül. Hunter mint mondja; büszke minden egyes WWE Szupersztárra, hisz ezek az esték nekik köszönhetőek. Nem csak a vöröseknek, minden brand-et beleértve, illetve ezt az egész gépezetet ami mögöttük működik. Az elhivatottság, a vér, a verejték és minden áldozat amit meghoznak a WWE Univerzumért. A bizalomról nem is beszélve, hogy a saját életed – a ringbe belépve – egy másik emberre bízod. Hihetetlen, és a WWE Univerzum is büszkén gondol erre. Triple H végszóként kijelenti, hogy mindhárman nagyon büszkék rájuk! Steph folytatja, még pedig érkezik a bejelentés. Dívák Szupersztárok lettek, szóval itt a lehetőség a bizonyításra; Október 28-án megrendezésre kerül egy csak hölgyeket tartalmazó PPV amit Evolution névre kereszteltek! Az eseményen több, mint 50 hölgy fog részt venni és a következő címek lesznek terítéken:

  • RAW Női Bajnoki Cím
  • SmackDown Női Bajnoki Cím
  • NXT Női Bajnoki Cím
  • NXT UK Női Bajnoki Cím
  • Mae Young Classic (2) döntősei
  • Legendák visszatérése

B-Team (c) vs. Matt Hardy & Bray Wyatt – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés

Érkezett a visszavágó csata a párok között ahol igazán kitettek magukért. A végjátékhoz közeledve Wyatt-ék beindultak a címek visszaszerzése érdekében, azonban hiába érkezett a finisher – nem segítette őket győzelemre, ugyanis Bo és Axel megvédték címeiket!


Sasha Banks & Bayley vs. Samantha Simon & Karen Lundy

Nincs vége Sasha és Bayley barátságának, a mérkőzés előtt egy kis beszélgetést folytattak Stephanie bejelentését követően és úgy döntöttek, hogy a cél érdekében nem éri meg ez az egész. A sok vita csak erősebbé tette kapcsolatukat, szóval most mindketten boldogok!


Braun Strowman érkezik meg, szinte tiszta Kurt Anglenek érzi magát. A ma estéről kezd beszélni, elsősorban gratulál a hölgyeknek az októberben esedékes PPV miatt. Másrészt szót ejt Reigns és Lashley ma esti csatájáról, de őt ez nem érdekli hisz elmondja, hogy befogja váltani a táskát!

 

Kevin Owens érkezik meg és nem hiszi el, hogy még képes idejönni azok után amit tett vele a PPV-n és a világbajnoki címről beszélni.. Amit tett vele Braun, az durva volt. Összetörte a 10 éves fia álmát, illetve hatalmas veszélybe sodorta amikor ledobta a ketrecről – veszélybe került a családja megélhetősége. Döntött és úgy véli, hogy ezért elvesz mindent Strowmantől ami számára fontos. Strowman akarja, biztatja Owenst hogy úgy legyen! Owens véleménye szerint neki már nem kell bizonyítani, Braunnak viszont annál inkább.

Baron Corbin érkezik meg aki azt állítja, hogy maga Stephanie bízta meg azzal hogy a kezébe vegye az ügyet. Corbin szerint Braunnak figyelnie kell az érzelmeire, szóval talált számára egy személyt aki segíthet – ez Jinder Mahal és Sunil Singh, meg is érkeztek viszont csúnyán pórul jártak.


 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s