WWE SmackDown LIVE 2018. július 24. – Összefoglaló

A kékek adásának legújabb epizódjában sok mindenre fény derült, többek között arra hogy ki lesz AJ Styles SummerSlam ellenfele.Egy limuzint láthatunk amiből The Miz és Maryse száll ki, megérkeztek hisz ma éjjel debütál legújabb valóságshow-juk.


Randy Orton fárad a WWE Univerzum elé, majd a jelenlegi helyzetről kezd beszélni. Orton elmondja, hogy hallotta az emberek elméit hogy miért cselekedett úgy, ahogy. Nem arról van szó, hogy befejezetlen ügye van Jeff-el, hanem tükörbe kellene nézni az embereknek. Ezért. 16 éven át dolgozta szét a seggét azért az emberekért. Mára már egyetlen olyan srác sincs akivel kezdte a karrierjét. Neki köszönhető az a bizonyos asztal, ő csinálta az egészet amin napról-napra lesétálnak. És mit kap? Semmit, főképp nem tiszteletet! Na és miért van ez? Talán mert nem festi ki az arcát mint egy idióta? Talán mert sosem bonyolít a cuccain, hogy ezzel pénzt csikarjon ki az emberek pénztárcájából? Talán mert nem csak szökőévente látjuk? Vagy csak szimplán arról van szó, hogy nem birkózik tornatermekben és nem ugrál ide-oda, innen-onnan mint a sok sztár indie kedvenceitek? Legendagyilkosként érkezett, viszont mára rájött hogy ki is valójában ez a személyiség.. AZ EMBEREKET! De nem hagyja, hogy az emberek győzzenek. Ő a legenda és mától küldetésként csinálja a dolgát, még pedig hogy sok ember kedvencével leszámoljon. Jeff Hardy-val kezdi. Véget fog vetni a karrierjének.

HATALMAS PROMÓ ORTONTÓL!! 🔥🔥


Rusev vs. Andrade “Cien” Almas

Egy kis nézeteltérés miatt jött létre a következő küzdelem amiben Almas szerezte meg a győzelmet. A találkozó természetesen nem volt nyugodt, hisz Lana és Zelina Vega is jelen volt. Kisebb bunyóba keveredtek a ring körül ami teljesen elterelte a Bolgár Barbár figyelmét és ezzel vereséget szenvedett.


Samoa Joe vs. R-Truth

Papírforma győzelem Joe-tól, pusztítás.


Asuka vs. Billie Kay

Asuka immáron győzelmet zsebelt be.


Paige a ringben és érkezik a világbajnok, AJ Styles is! Ellenfél kell Styles számára, AJ azonban büszkén mondja el hogy kockára teszi a WWE Bajnoki címet. Azon az eseményen ahol korábban John Cenával és Kevin Owensszel is csatázott már. Styles aláírja a szerződést, azonban James Ellsworth érkezik meg. Az úriember elmondja, hogy valójában a WWE övért tért vissza és már háromszor legyőzte Styles-t, szóval negyedjére is simán menne neki. Paige-nek hamar elege lesz belőle és nem csak hogy kidobatja; KIRÚGJA!

Joe érkezik hátulról és megtámadja a világbajnokot, sőt; el is altatja a Clutch segítségével! Nincs más hátra, a Destroyer aláírja a szerződést – HIVATALOS! 🔥🔥


Becky Lynch vs. Carmella

A küzdelem Beckynek fontos volt, ha győz akkor lehetőséget kap Carmella címére a nyár legnagyobb eseményen. GYŐZÖTT, végre a világbajnoki cím közelében!


The New Day vs. SAnitY – Tag Team Tournament (1. felvonás)

Meglepő eredmény született, újra a New Day-es srácok kapnak lehetőséget a bajnoki címekre – már ha sikerül továbbjutniuk innen. Megérkeztek az Uso ikrek kis face-off-ra, de két rég nem látott arc is, még pedig Sheamus és Cesaro akik egész biztosak abban, hogy megszerzik a címeket.


Mizzel és Marysszel folytatódik az adás, legújabb valóságshowjukról ejtenek pár szót kislányuk, Monroe Sky társaságában. Természetesen Miz szokásához híven kezdeményezett Daniel Bryan felé aki végül először a kivetítőn, aztán az arénában jelent meg. Az útját két biztonsági őr állta el, viszont elintézte őket a kötelek közé mászott ahol Miz a babát szorította – Maryse pedig addig lefoglalta Bryant. Repült a baba hirtelen egyenesen Bryan karjába, kész döbbenet. VISZONT csak egy játék, szerencsére nem Miz és Maryse kislánya volt, csak egy játékbaba. Sokk Bryannél, hátulról pedig érkezett a Skull-Crushing Finale!


Ezzel véget ért az adás, folytatás jövő héten.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s