NXT Összefoglaló, július 25. – Kaotikus főesemény

Már csak hetek választanak el bennünket a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő brooklyni TakeOvertől.

Sok víz lefolyt a Dunán Chicago óta. Aleister Black nem sokáig maradt kihívó nélkül, hisz Lars Sullivan legyőzését követően nem más vette őt célba, mint a Johnny Gargano fölött bravúr-sikert arató Tommaso Ciampa. Blackheart előszeretettel ringatta magát az elmúlt hetekben abba a tévhitbe, amely teljes mértékben mellőzte Johnnyt. A Chicago-i győzelem címmeccset ért Ciampának, így hát ma este megmérkőzhet a brand betonbiztos bajnokával.

Helyszínünk szokás szerint a Full Sail egyetem arénája, kommentátorainkat pedig ezúttal is a jól megszokott trió, nevezetesen Mauro Ranallo, Nigel McGuienness, valamint Percy Wattson szolgáltatja.

Adásunk nyitányán Adam Cole érkezik a kötelek közé, hisz az UE-vezérnek mérkőzésen kell helytállnia.

Adam Cole vs. Shane Maluta
Cole viszonylag gyorsan lerendezte a találkozót.

Mikrofont fogott, hogy aztán felhívja a figyelmet az érdemeire. Bajnoki címét a világ minden táján meg kívánja védeni, mint az Egyesült Királyságban is tette. Mai ellenfele egy sikerre éhes feltörekvő titán volt. Ki biztosította neki a lehetőséget? Adam Cole személyesen!
Richochet érkezett, mégpedig egy bocsánatkérés kíséretében. Adam nem futamodott meg a harc elől, igaz, jelen esetben nem címmeccsről volt szó, ráadásul még azt sem tudja, hogyan hívják az ellenfelét. Richochet szerint lenyűgöző ahogyan a hatala alá kerítette Adam az NXT-t a debütálása óta, viszont, mióta bajnok lett csak a gyávaságban jeleskedik. Öröm az ürömben, hogy Cole változtathat ezen az állásponton. Richochet felajánlja, hogy csapjanak össze a North American címért Brooklynban.
Cole-nak esze ágában sincs küzdeni, így faképnél hagyja újkeletű riválisát.
Richochet tovább froclizza őt, Cole megindul a ring felé, majd kisvártatva csatlakozik hozzá O’Reilly és Strong. Támadni azonban esélyük sincs, köszönhetően a felbukkanó War Raidersnek. Az Unidisputed Era-nak ezzel még nem értek véget a kellemetlen percek, hisz Trent Seven és Tyler Bate indítottak offenzívát ellenük.

Szerződés-aláírásos szegmens következik. Kairi Sane a múlt heti Triple Threat megnyerésével kvalifikált Brooklynra. Emlékezhetünk, hogy a szóban forgó két hölgynek nagy múltja van, hisz ők vívták tavaly szeptemberben a Mae Young Classic fináléját. Akkor Kairi nyert.
Shayna kiemeli, egyrészt, hogy a közelgő meccs nem fogható fel visszavágóként, másrészt, hogy ő már nem ugyanaz a személy, aki akkor éjjel Vegasban volt. Benne megvan az a plusz, amely Kairiból hiányzik. Szerinte, Kairi a múltban él, tekintve, hogy semmi sem tett le az asztalra a MY-győzelem óta.
Kairi nem szól semmit, csak aláírja a szerződést. Ezt követően közli, hogy mindketten tisztában vannak a képlettel, amely szerint le tudja győzni Shaynát.
A bajnok igyekszik cáfolni.
Kairi hajthatatlan, úgy véli megint le fogja győzni Shayna-t.
Shayna is aláírja a szerződést, majd megjegyzi, hogy nem gond amiért most nem figyel rá Kairi. Elég lesz csak Brooklynban, amint azt hallja, hogy “.. és továbbra is az NXT Women’s bajnoka..!”
Shayna távozik, így Kairi jobb híján Mr Regalnak ismétli el, hogy Shayna is pontosan tudja; Kairi legyőzheti őt.

Tommaso Ciampa készül a főeseményre, amely kétségkívül a karrierje legnagyobb csatája lesz.

Visszatekinthetünk a második UK Classicra, amikor is az egyik felhozómeccs egy tag team találkozó volt. Aleister Black és Richochet ütköztek EC3-vel és Velveteen Dreammel, mindazonáltal, Dream magára hagyta EC3-t. Vajon mik lesznek a következmények? Addig is míg megtudjuk, EC3-nek meccse lesz jövő héten, méghozzá Kona Reeves ellen.

Tenilla Price vs. Lacey Evans
Price-nak majdhogynem zsebben volt a siker, ám Evans jó ütemben fordított és ezzel megszerezte a győzelmet.

Bianca Belairt kérdezik a backstage-ben a felépüléséről, azok után, hogy kihagyni kényszerült a múlt heti kihívói meccset. Bianca úgy érzi nem tartozik elszámolással, lévén, hogy veretlen. Folytatni fogja a kemény munkát, és amint eljön az ideje bejelentkezik azért, ami megilleti. Egész egyszerűen azért, mert még mindig veretlen.

Aleister Black is nagyban készül az újabb címvédő megméretettésre.

Shayna távozóban, egy-két megjegyzés nyomán. Candice ugrana neki, de egyelőre még várnia kell az alkalomra. Shayna, látszólag nem veszi komolyan Johnny feleségét.

Tommaso Ciampa vs. Aleister Black (C) – NXT Championship
PPV-kaliberű mennyiséget kaptak időből, és ami azt illeti maga a mérkőzés sem volt rossz. Sőt.. Ciampa hozta a szokásos kis aljas-piszkos trükkjeit, ám nem ért velük célt. Aleister a legnagyobb ütőkártya kijátszása után hiába kopogtatott, a spori ugyanis a kordon mellett hevert. Ciampa kézbe vette az irányítást, és az átmeneti szabálynélküliséget kihasználva szemre támadott. Kisajátította a bajnoki címet, de a ringbe visszatérve Johnny Gargano-val találkozott. Gargano egy Superkickel rendítette meg, majd az övvel való civakodás következtében – Johnny megütötte a mögötte szédelgő Aleistert. Ciampa kivágta a ringből Gargano-t, majd elkapta Blacket és értékesítette a Tiger Gourdbuster Drivert. Kopogtatott, és ezzel megnyerte a mérkőzést, s vele együtt a bajnoki címet.

Tommy Entertainment, ezzel a brand történelmének második olyan szupersztárjává avanzsált, aki a Tag Team mellett az NXT övet is elhódította.

Folytatás a következményekkel, jövő héten.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s