PLETYKA: The Rock és CM Punk is visszatér?!

Rocky a WrestleMania 35-ön érkezhet, Punk-ot pedig a Ring of Honor próbálja csábítani.


Az utolsó eset amikor láthattuk a Bráma Bikát a WWE-ben (normális mérkőzés keretein belül) az a WrestleMania 29-en volt John Cena ellen. Persze megjelent a WrestleMania 32-n is amikor 6 másodperces győzelmet aratott Erick Rowan felett, de ezt azért ne vegyük egy kalap alá mivel nem ér fel egy visszatéréssel!

A forrás úgy tudja, hogy Rocky érdeklődést mutatott a visszatéréssel kapcsolatban – ha csak egyetlen meccsről is van szó. Ellenfél illetve sztori nincs egylőre, de a Wrestling Observer állítása szerint bekövetkezik a visszatérés 2019. április 7-én.

Valamint azt se felejtsük el, hogy a holnapi RAW-ba is szerepelhet a Bráma Bika. (bővebben erről itt olvashatsz)


Pletykák szerint a Ring of Honor kegyetlenül próbálkozik CM Punk csábításával. Punk 2014 óta egyáltalán nem foglalkozik a pankrációval, tudjuk jól hogy átállt a UFC-hez ahol első és második meccsét is elveszítette – utóbbit éppen a múlt hónapban. Az ROH tehát nagyon próbálkozik, folyamatos ajánlatokkal bombázzák a Straight Edge Szupersztárt. 2019. április 6-án hatalmas gálával érkezik az ROH és a NJPW a New York-i Madison Square Gardenben, ide szeretnék Punk-ot nagyon.


Van benne ráció. Rock nagy pénzt hozna a WWE-nek, illetve egy meccsre a filmes karrierje mellett egész biztosan lenne ideje. Punk UFC-s karrierjének pedig egész biztosan vége, véleményem (a szerk.-) szerint nem pártol át az MMA-hoz – és ha egy egész jó ajánlatot kap akkor szerintem nem utasítja vissza, még ha egyetlen fellépésről is lenne szó.

(SK)

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s