RAW Előzetes, július 30. – Reméljük a legjobbakat

Tisztulni látszik a képlet a SummerSlam szempontjából, így hát rohamléptekkel közelítünk a nyár legnagyobb eseménye felé.

If You Smell..?!
Mutatkozik rá némi esély, hogy több mint két év után újra WWE-ringben lássuk Dwayne “The Rock” Johnsont. Egyrészt mert a mostani RAW Miamiban lesz, másrészt mert Elias voltaképp meginvitálta őt. Rocky tehát szegmensbe kerülhet, és konfrontálódhat Eliasszal. Nagyszerű volna, az már egyszer biztos. Készül egy kósza Peoples Elbow?

Visszatér Rousey
Little Miss Blissnek mindössze két hét nyugta volt. Ronda Rousey immár semmitől sem korlátozva tér vissza a flagship showra, hogy folytassa viszályát a brand címvédőjével. Újfent a kezei közé kapja Blisst, avagy a bajnok törleszteni tud valamicskét a pár héttel ezelőtti asztalos-incidens margójára?

Lendületből Brooklynra
Meglehetősen leegyszerűsítették számunkra a dolgokat, legalábbis ami az Interkontinentális övet illeti. Dolph Ziggler kihívója ezúttal is Seth Rollins lesz, köszönhetően annak, hogy az Architect egy hete kopogtatni tudta Dolphot a lebonyolított tag team ütközet során. A ShowOff ettől még magabiztos lehet, hisz továbbra is rendíthetetlen munkálkodik az oldalán Drew McIntyre, aki jobb híján Ziggler sikeréről gondoskodhat.

Még mindig veretlenek
Axel és Dallas a visszavágót is gond nélkül hozta le Wyattékkel szemben, így a kérdés innentől az, hogy ki gördít legközelebb akadályt a még mindig veretlen bajnokok elé? Talán a Revival?

Egy lépéssel közelebb
Kihegyezném én ezt a bekezdést az elviekben visszatérő Brock Lesnarra, csakhogy lehet hiábavaló volna.. Roman Reigns legyőzte Bobby Lashelyt múlt héten, ezzel pedig kvalifikált a SummerSlamre Lesnar ellen. A Universal bajnokot meg is hirdették a RAW-ra, de mint tudjuk ez még cseppet sem jelent garanciát. Ha folytatják a megkezdett stratégiát, elképzelhető, hogy Lesnar nem jelenik meg – mindezt persze annak érdekében, hogy megpróbálják Reigns mögé állítani a publikumot.

3 című bejegyzés “RAW Előzetes, július 30. – Reméljük a legjobbakat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azért elég gáz hogy universal övet azért hagyják lesnaren hogy romant overré tegyék bár szerintem így se fogják megkedvelni ha eddig nem kedvelték meg.

  Kedvelés

 2. Ha brock most megjelenik, meg van rá az esély, hogy ismét mellé állnak reignssel szemben, sőt ez a valószínűbb.
  Hiába sikerült összehozniuk legutóbb a negatív reakciót, reignssel szemben eddig mindig mellé álltak, és szerintem ez most sem lesz másképp.
  Ha van egy kis eszük, akkor addig húzzák, amíg csak lehet és csak a summerslamen, vagy esetleg az azt megelőző rawon fog legközelebb megjelenni, akkor még lehet rá esély, hogy ismét kiboozzák, de még így sem biztos, sőt..
  Valamiért nagyon reigns ellen vannak, sőt tovább megyek, szerintem jobban utálják őt, mint cenát valaha, gondolom tudják, hogy mire megy ki a játék, és már csak azért sem mennek bele, pedig nem lenne ő olyan rossz, mint amilyennek be van állítva.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s