Mire számíthatunk a ma esti RAW-n? + adás link

Ohio városa, Cincinnati ad otthont a vörös adás legújabb epizódjának ahol – többek között – visszatér Brock Lesnar illetve lejárt Ronda Rousey felfüggesztése.


Lesnar a házban

Akármilyen hihetetlen. Április óta az lesz az első megjelenése a TV-képernyőkön illetve élő eseményt is beleértve. A Fenevad ma éjjel érkezik, hogy szembenézzen SummerSlam-ellenfelével, Roman Reignsszel. Itt egyébként a sztori nem ennyire egyszerű, egész biztosan belekeveredik ebbe még Bobby Lashley is.


Folytatódik a Corbin kontra Bálor

A WWE terve ez. Extreme Rules-visszavágó érkezhet az éjjel a két srác között.


Lejárt a felfüggesztés

Ronda Rousey is a házban! Alexa Bliss SummerSlam-kihívója ma éjjel hivatalosan is visszatér felfüggesztéséből, hogy a nyár legnagyobb eseményéről beszéljen illetve hogy szóljon pár szót Little Miss Bliss kisasszonyhoz.


Nincs vége

Nincs hát! Seth Rollins és Drew McIntyre viszálya tovább folytatódik, valamint Dolph Zigglert se felejtsük el. Ketten egy ellen. Főeseményben fognak szerepelni a srácok, várós és talán okosabbak leszünk hogy mit akarnak velük kezdeni augusztus 19-én.


Nézd élőben ide kattintva, holnap érkezünk az összefoglalóval!

RAW kezdés:

[wpdevart_countdown text_for_day=”-” text_for_hour=”óra” text_for_minut=”perc” text_for_second=”másodperc” countdown_end_type=”time” end_date=”30-07-2018 23:59″ start_time=”1532973025″ end_time=”0,6,10″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s