SmackDown LIVE Előzetes, július 31. – Tikk-Takk

Felpörögtek az események a Lehetőségek Földjén, ráadásul az Orlandóban kerül megrendezésre az adás, így minden adott a parádéhoz. 

Atomjaira hullik a Rusev Day?
Rusev múlt heti veresége nagyban volt köszönhető a Lana és Aiden között fellelhető ellentétnek. Milyen irányt vesz a történet? A lány egymásnak ugrasztja őket?

Folytatódik a Tag Team Tournament
A New Day már várja ellenfelét a fináléba, kérdés, hogy az Uso-ikrek, vagy a BAR lesznek-e ott.

Carmella gondjai szaporodnak
Staten Island hercegnője ismét elveszítette James Ellswortht, ráadásul Beckytől is kikapott, amely egyben címmeccset eredmény az ír amazonnak Brooklynra. Ha mindez nem volna elég, Charlotte Flair kedden hivatalosan is tisztázott lesz a visszatérésre, vagyis könnyedén bekerülhet a címért folytatott küzdelembe.

Figyelmeztetés leadva
Orton elmondta, ami annyira nyomta a szívét. Előjegyezte kedvenceinket, így nem vár fényes jövő a közkedvelt Szupersztárokra. Kire csap le legközelebb? Netán Hardyt láthatjuk, amint visszavág veterén riválisának?

Ébresztőjellegű támadás
Samoa Joe stílszerűen jelentkezett be a WWE övért. Lefojtotta AJ Stylest, aki köpni-nyelni nem tudott az új kihívó láttán. Mi lesz a Phenomenal One válasza? Lesz-e egyáltalán, vagy Joe ismét a földbe döngöli őt?

Nincs rés a pajzson
Miz egyelőre nagyon szisztematikus módon őröli Daniel Bryant. Múlt héten a műbaba lett Daniel veszte, s nyilván már csak ebből kifolyólag is szeretné minél jobban elverni Mizt. De lesz-e rá lehetősége, ha egyszer Miz mindig egy lépéssel előtte jár..?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s