Miért vitte el Owens Strowman táskáját a Raw-on?

Sokakban felmerült a kérdés, hogy Brock Lesnar jelen volt tegnap este, de akkor Strowman vajon miért nem váltott be egyből a Money In The Bank táskáját?

Nos mint azt az adás közben láthattuk Owens, Strowman Jinder Mahal elleni meccsén megragadta a Money In The Bank táskáját és megpróbált vele kereket oldani. A hírek szerint mindez azért történt, hogy az emberekben olyan érzést keltsenek, hogy Owens képes lesz legyőzni őt a SummerSlam-en.

Amennyiben Owens sikerrel jár, úgy megszerzi a táskát Strowman-től. és ő lesz Mr. Money In The Bank. Természetesen ha ez bekövetkezne, akkor Strowman nem keveset vesztene a pusztító karakterének hitelességéből.

Még három hetünk van a SummerSlam-ig, és addig biztosan rengeteg dolog fog történni.

2 című bejegyzés “Miért vitte el Owens Strowman táskáját a Raw-on?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ha megfelelően van bookolva a vereség akkor nem fog sérülni a hitelessége. Tegyük fel egy sima interference is elég ahhoz, hogy ne simán kapjon ki és hoppá volt táska, nincs táska.

    Csak azt nem értem, hogy (ha) Owens megkapja a táskát akkor mit kezdenek vele? Nem fogja tudni ráváltani se Lesnarra se Reigns-re. (hacsak nem játsszuk el megint azt, hogy Reigns VÉGRE bajnok aztán azonnal táskát váltanak rá) (khm… egyedi és megismételhetetlen Survivor Series ’15)

    Kedvelés

  2. Miért veszítene bármit a hitelességéből?
    Az extreme ruleson is magát verte meg ,miért ne történhetne meg ugyan ez itt is? Nem véletlen volt most is kiszámolással veresége..Egyébként sincs semmi szüksége a táskára ,hülyeség volt neki adni anélkül is hiteles.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s