WWE RAW 2018. július 30. – Összefoglaló

Ez történik akkor amikor visszatér Brock Lesnar a vörösekhez. Káosz, folytatódik utunk a SummerSlam-re.Mindenek előtt egy rég nem látott arcot, Brock Lesnart láthatjuk. Itt van, megérkezett!


Az arénából kapunk képet ahová a kihívó, Roman Reigns érkezik. A Big Dog a közönséghez szól akik annyira tisztelik őt. Mint mondja – tiszteli Bobby Lashleyt a történtek után is, két király csatát vívtak egymással. Viszont itt van Brock Lesnar akivel egész más a helyzet. Brock egy hanyag, semmirevaló bajnok. Jelen van de nem mer kijönni ide, hogy rendezzék kettejük ügyét – helyette nyugodtan jelenik meg a UFC-ben.

Paul Heyman szakítja félbe. Mr. Heyman elmondása szerint Brock küldte őt, hogy adjon át egy üzenetet – még pedig, hogy ügyfele gratulál Romannek amiért legyőzte Lashleyt. Heyman véleménye szerint Reigns kergeti az álmokat, viszont ez álom is marad – illetve semmi keresnivalója a SummerSlam főmérkőzésében. Brock Lesnar lefogja őt győzni, hogy aztán mehessen a UFC-be és egyszerre két sportágban legyen világbajnok!

Reignsnek elege lesz, Lesnart akarja most rögtön! Heyman tájékoztatja a Big Dogot, hogy ügyfele csak akkor érkezik ha azt ő saját maga jónak látja. Reigns okét mondd, majd közli hogy augusztus 19-én Lesnar öv nélkül – az ő csicskájaként fog távozni a UFC-be!


Heymant látjuk a színfalak mögött, ügyfeléhez érkezett aki éppen olvas. Mr. Heyman szeretné ha Brock meghallgatná mit is mondott róla Reigns, viszont ügyfelét nem hogy ez – egyáltalán semmi nem érdekli. A falhoz vágja Heyman telefonját, majd leül és tovább olvassa szeretett újságát.


Baron Corbin vs. Finn Bálor

Valóban jött a visszavágó mérkőzésük igazán jóra sikeredett. Bálor nem adta be a derekát könnyen, már a győzelem a zsebében volt – ekkor hirtelen fordított Corbin aki az End of Dayst követően könyvelhette magának a győzelmet.


Anglet és Heymant látjuk. Angle dühös, hogy Lesnar még mindig nem képes megjelenni és ezt Mr. Heyman-en tölti le. A képviselő azon véleményen van, hogy menjen maga Kurt oda és beszéljen Brock fejével. A GM kijelenti, hogy amennyiben Lesnar ma éjjel nem jelenik meg úgy Mr. Heyman KI VAN RÚGVA!


Alicia Fox vs. Natalya

A küzdelem addig volt jó míg nem érkezett Bliss kisasszony. Elterelte Natalya figyelmét aminek következtében Fox szerezte meg a győzelmet. Érkezett Rousey aki rögtön támadott, az első felvonásban egész jól bírt el mindkettejükkel- később azonban a túlerő győzött!


Újra Heymant és Lesnart látjuk. Mr. Heyman győzködi-győzködi ügyfelét, hogy jöjjön ki a publikum elé, azonban mindenre szarik a világbajnok és ezt le is tisztázza emberével, majd közli hogy húzzon el!

twitter.com/WWE

Elias és Lashley a ringben, kisebb szegmens-zenélés aztán egy csata következik amiből Lashley jön ki jobban.


Braun Strowman vs. Jinder Mahal

Nem volt érdemes küzdelem ugyanis megjelent Kevin Owens, ezt követően Strowman ott hagyta a meccset és kiszámolással Mahal zsebelte be a győzelmet.


Akam def. Apollo Crews


Seth Rollins vs. Drew McIntyre

Pörgős, király küzdelem! Rollins zsebében a győzelem, 1,2 – azonban érkezett Ziggler és DQ lett a meccs vége.


Angle hazaküldi Reignst – mivel felsőbb utasítást kapott, hogy ne legyen balhé. Reigns belemegy, előtte még lekever egy jó nagyot Corbinnak.


Revival def. Wyatt & Matt Hardy


Sasha Banks & Bayley def. The Riott Squad


FŐESEMÉNY! Kurt Angle a ringben Baron Corbinnal. Merre van Lesnar? Jött Heyman akit már Angle ki akart rúgni, azonban érkezett Lesnar aki egy F5-öt adott a GM-nek – előtte persze szépen megkérdezte mindkettejüket, hogy van-e valami problémájuk vele?

Corbin kihátrál, Heyman állát viszont elkapja, durva amit a világbajnok csinál. A közönség hihetetlen szócskát skandál, még pedig ROMAN REIGNST AKARJÁK! (We Want Roman!) Lesnar távozóra fogja, az adás véget ér.


 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s