Brock Lesnar az uber-rel furikázik – mesélt a sofőrje!

Brock Lesnar ugyan úgy ember mint mi, tehát neki is el kell jutni a pontból b-be, ha éppen a városban van, vagy éppen a farmjáról akar lelépni.

Egy Reddit felhasználó nemrégiben arról mesélt, hogy egy Uber sofőrnek, akivel ő maga is utazott volt szerencséje magát Brock Lesnar-t fuvaroznia.

A jg242302 becenévvel rendelkező felhasználó elmondása szerint az utazás közben véletlenül derült fény arra, hogy a sofőr Lesnar-t fuvarozta. Nézzük miket tudtunk meg így a jelenlegi Universal Champion-ról.

Brock csak férfi sofőrrel utazik. Erre nem tudott igazából választ adni, hogy miért, de feltételezhetően jobban bízik a férfi sofőrökben.

A sofőr Brock-ot a reptéren vette fel, majd a belvárosba fuvarozta, egy komolyabb hotelhez. Majd a hoteltől egy puccosabb steakházhoz, ahol Paul Heyman-nel találkozott.

A vacsora utána Paul Heyman képeket szeretett volna készíteni a sofőrről és Lesnar-ról ,de erre már többen figyelmesek lettek és felismerték Brock-ot. Lesar egyből tudatta az összegyűltekkel, hogy se fotó se autogram.

Brock nem igazán beszélt az utazás alatt, de egyáltalán nem volt barátságtalan. Inkább azt sugallta, hogy vigyél el ahova el kell jutnom és ne kérdezz semmit.

2 című bejegyzés “Brock Lesnar az uber-rel furikázik – mesélt a sofőrje!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s