WWE SmackDown LIVE 2018. július 31. – Összefoglaló

Friss kék adás tele történéssel illetve egy visszatérőt is köszönthetünk. #SummerSlamBecky Lynch nyitja a Lehetőségek Földjét. Mikrofont ragad majd arról kezd beszélni, hogy lesz-e még esély arra amire régóta vágysz? Régóta nem mondhatja magát bajnoknak, ezért néha nem is alszok. Sokat és keményen küzdött azért, hogy itt lehessen. Alig várja illetve megtisztelő lesz, hogy címvédőként távozik az Evolution PPV-re.

Carmella érkezik. A bajnok rögtön tisztázza ez nem az amire most Becky gondol, hogy kifogásokat keres a múlt heti vereségére – NEM! Tisztán győzte le őt, és ezzel kiérdemelte a lehetőséget a nyár legnagyobb eseményére. Szó esik az Evolution PPV-ről, büszkeség tölti el őt is ezzel kapcsolatban. Még nem is gondolt arra, hogy mekkora dolog ez. Részese lehet a történelem első női gálájának ahol rengeteg hölgyet képvisel, de nem csak ő. Elbukott, kissé féltékeny is hogy Becky már jóval előtte jár. Nem keres kifogásokat, kijelenti hogy alig várja kettejük csatáját illetve dolgozik azon hogy a képessége ne kapjon ennyi kritikát. Kezet fognak, ám Becky nem hisz a fülének.

Felhangzik James Ellsworth zenéje, ám ez csak becsapás. Carmella megtámadja kihívóját ám annyira nem sikerült a terve, ugyanis egy rég nem látott arc, Charlotte Flair tért vissza és segített barátnőjének!


Carmella érkezik Paige-hez akit igazán fel is idegesít. A GM-nek elege lesz ebből és kiír egy küzdelmet ma estére a bajnok és Charlotte Flair között, amennyiben a Queen győzelmet tud szerezni úgy Triple Threat meccset láthatunk a SummerSlam-en!


The BAR vs. The Usos – SummerSlam tag team tournament

Két kiváló csapatról van szó akik már többször (és most is) bebizonyították, hogy a legjobbak. Tökéletes küzdelem ismét közöttük mint ezek előtt, Sheamus és Cesaro rákapcsolt majd megnyerték maguknak a küzdelmet!

Jövő héten jön a DÖNTŐ köztük és a New Day-es srácok között!


Samao Joe a ringben. A Destroyer mikrofont ragad majd elmondja, hogy minden az üzenetküldésről szólt. Styles választotta ezt. Igazság van, még pedig hogy tiszteli AJ-t és azt is, hogy felépítette ezt a helyet valamint hatalmas értéket adott a WWE Címnek. Viszont a család. AJ megbukott mint apa, de aggodalomra semmi ok. AJ-t visszakapja a családja miután ő darabokra szedte ezt a helyet amit felépített illetve elvette tőle a világbajnoki címet.


Jeff Hardy érkezett a kötelek közé, hogy Randy Orton támadásáról kezdjen beszélni és hogy törlesszen. Ki is hívta a viperát aki érkezett is, ám előtte Shinsuke Nakamura lendült támadásba a korábbi bajnokkal szemben. Nakamura és Orton – mondhatni közös erővel intézték el Jeff-t.


Zelina Vega vs. Lana

Kilátásban a Mixed Tag Team-mérkőzés, a győzelmet most Vega zsebelte be. Először Almas aztán Aiden zavart be, ezt követően használta ki a helyzetet Vega.


Főesemény elé érkeztünk Daniel Bryan és The Miz főszereplésével!

Bryan a sok másik dolog mellett kihívást intézett a Moneymaker felé. Előtte még szívesen jegyezte meg azt, hogy Miz nagyon elvan tájolódva. Azt hiszi, hogy szupersztárból lesz Hollywoodi sztár. Ez pár emberrel már megesett, de sosem lesz olyan kiváló mint The Rock de még csak olyan sem, mint John Cena. Miz azon véleményen van, hogy vége van Bryan karrierjének úgy ahogy a Team Hell No-nak és a Yes-mozgalomnak is. Megvárja míg lejár Daniel szerződése és azt javasolja neki, hogy menjen vissza a hülye tornatermekbe (INDIE), az való neki.


Charlotte Flair vs. Carmella

A főeseményt ellopták a lányok. Carmella próbálkozott, de tudtuk hogy ebben nincs több. A frissen visszatérő Queen feladatással megszerezte magának a győzelmet, ezt követően pedig hivatalossá vált a Triple Threat aminek barátnője, Becky egyáltalán nem örült.


Ezzel zárult a show, folytatás jövő héten.

források: (tjrwrestling.net, wwe.com, youtube.com)

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s