Mikor írhat alá legkorábban Rey Mysterio?

Szinte egyértelmű, hogy Rey Mysterio visszatér a WWE-be. Volt pár nagyobb rendezvénye, amire fellépéseket vállalt és ezeket maga mögött kell tudnia mielőtt visszatérhet!

Ebbe beletartozik az All In gála is, ahol már csak egy 6-man tag team match-ben lesz érdekelt, hogy minél  jobban kíméljék őt.

Mysterio hatalmas szenzációnak számított, amikor ez év elején a Royal Rumble gálán visszatért, szinte felrobbantotta az internetet. A WWE érezte, hogy Mysterio még mindig hatalmas sztárnak számít és feltétlen meg kell szerezniük, ám a maszkos sztár szinte az év végéig lekötötte az időpontjait.

Ezzel maga választhatta meg, hogy mikor és hol kíván fellépni, így részéről egy part-time szerződés lenne a legideálisabb a WWE-nél, amely 2-3 évre szólna.

A The Wrestling Observer Newsletter most arról számolt be, hogy Mysterio szinte már a szervezet alkalmazottja. Elmondásuk szerint az utolsó fellépése a függetlenek kötelékeiben szeptember elején kerül megrendezésre. Nem kell sokat gondolkodnunk rajta, hogy tudjuk, ez az All In gála lesz.

Egyes hírek szerint a WWE megpróbálta már hamarabb visszatérésre bírni, ám Mysterio feltétlen szerette volna megcsinálni a Chicago-i show-t, és nem szerette volna cserben hagyni a The Young Bucks-ot, és egyik jó barátját Cody Rhodes-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s