A WWE mindent bevet, hogy megszerezze Kenny Omega-t!

Kenny Omega fellépése egyfajta garanciát jelent arra, hogy az ember egy kiváló mérkőzést fog látni, főleg ha nagyobb kaliberű rendezvényekről van szó!

Ennek nagyon jól tudatában van a WWE is és ilyen előadókra rendkívüli szüksége van. Most úgy tűnik, hogy minden kártyájukat kijátsszák, hogy Omega minél előbb a szervezet alkalmazottja lehessen.

A Wrestle Votes nemrégiben egy Q&A-t rendezett, ahol az egyik rajongó arra lett volna kíváncsi, hogy a WWE még idén szerződteti-e Omega-t.

Elmondásuk szerint ha nem sikerül leszerződtetniük az nem a WWE hibája lesz, hiszen minden trükköt befognak vetni ennek érdekében. Azt már nagyon jól tudjuk, hogy a pénzügyi része semmilyen téren nem szabhat gátakat ennek a dolognak. Lehet bármilyen tehetős az NJPW, a WWE kasszájával nem szállhat szembe.

Csak az idő fogja elárulni mi is fog történni, de most szinte biztosra vehető, Kenny Omega a WWE alkalmazottja lesz – előbb vagy utóbb.

3 című bejegyzés “A WWE mindent bevet, hogy megszerezze Kenny Omega-t!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. NE jöjjön, max pár év múlva, esetleg, szerintem nem tenne jót neki, ő most ott van ahol lennie kell. Valahol a trón tetején,vagy a felett 😛 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s