Nakamura – egyszer már meggyűlt a bajom Lesnar-ral!

A Reddit felhasználója, Nivvd  kisebb részleteket emelt ki Nakamura ‘The King of Strong Style: 1980-2014’, amelyben a jelenlegi US bajnok arról számolt, miszerint a múltban már meggyűlt a baja Brock Lesnar-ral.

Az eset még akkor történt, amikor Lesnar rövid ideig a New Japan Pro Wrestling-nél volt még 2006.

Nakamura egyértelműen kijelenti, hogy Lesnar soha nem tisztelte a New Japan Pro Wrestling-et, és teljes mértékben lenézte a Japán embereket.

“A legnagyobb része tiszta szerencse volt. De az a mérkőzés eléggé durvára sikeredett. Először Lesnar arról beszélt, hogy  mennyire tiszteli a New Japan-t, de én már akkor is úgy éreztem rajta, hogy ezt csak a show kedvéért játszotta el, hol ott egyáltalán nem érdekelte a szervezet. Egyértelműen lenézte a japánokat. A mérkőzést elvesztettem, és ez volt az első alkalom, hogy valaha is igazából sírtam egy mérkőzés után.”

A mérkőzés a Tokyo Dome main event-je volt. Tudtam, hogy nem úgy küzdök, ahogy azt elképzeltem. És ott volt az az intenzitás különbség köztem és Lesnar között is.  Nem éreztem úgy, hogy szívből küzdene nem érdekli a pankráció. Tudtam, hogy ez neki csak egy munka.”

“Éreztem, hogy ezzel betelt a pohár. Csak gúnyolódott velünk. Megnyerte az övet, és hazavitte azt. Én meg nyíltan kijelentettem, hogy ha a szervezet nem teszi tisztába a dolgait, akkor hatalmas csorba esik az öv becsületén. Akkor még nem gondoltam ezt annyira komolyan, de miután megküzdöttünk beigazolódtak a félelmeim. Utáltam a személyiségét. Lehet, hogy a UFC-ben mély nyomott hagyott maga után, de egyáltalán nem érdekli semmi.”

2 című bejegyzés “Nakamura – egyszer már meggyűlt a bajom Lesnar-ral!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s