Sting – Nagyon jó meccset hoznánk össze Undertaker-rel!

‘The Icon’ Sting nemrégiben a Lillian Garcia podcast-ján, a Chasing Glory-n vett részt, ahol sok érdekes dologról beszélt főleg arról, hogy véget ért-e a pályafutása, mint profi pankrátornak, és hogy látni fogjuk-e valaha is az Undertaker elleni meccset!

Sting első körben arra tért ki, miszerint rengeteget szenvedett a sérülése után, amit még a Seth Rollins elleni mérkőzésen szedett be. Rengeteget álmatlan éjszakája volt, hiszen a sérülésétől nem tudott aludni. De ez már hála istennek, mind a múlté.

“Már jól vagyok. Úgy értem nem teszi pokollá az életemet a nyakam. A meccset követő pár hónapban a nyakam bal oldala folyamatosan fájt, ami végighúzódott egészen a csuklyámig. Ez egy kettős fájás volt, amit mindig éreztem, és ellehetetleníttette az alvást. Jelenleg semmilyen mellékhatások, problémák nincsenek. Annyit tudok, amennyit az orvos árult el – Szerencsés vagyok, hogy nem történt katasztrófa”

Természeten szó esett a mindenki által csak álommeccsként emlegetett összecsapásról is

“Rendkívül óvatosnak kell lennem, ami szomorú, hiszen a korom ellenére úgy érzem bármikor készen állnék, például arra, hogy egy remek meccset hozzunk össze Undertaker-rel. Remek sztorink lehetne, a kémia, és a mindkettőnk karakteréből áradó sötétség miatt. 20 éve fantáziálok erről. Ez egy olyan dolog lenne, amiről az emberek még sokáig beszélnének. De így is boldog vagyok amiatt, ahogy a dolgok végül alakultak. Megvolt a WWE-s pályafutásom, rövid volt, de legalább volt egy. Szerepelhettem a WrestleMania-n. Birkóztam Seth Rollins-szal. Esélyt kaptam a WWE World Title-re, nincs okom panaszkodni.”

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s