RAW Előzetes, augusztus 6. – Az F5 utóhatásai

Két héttel a SummerSlam előtt aligha lehetne ennél központibb témát találni.

Rousey debütál!
Már ami a RAW-n vívott mérkőzéseket illeti. A bajnoki cím első számú kihívója azok után találja szemben magát Alicia Fox-szal, hogy alapos verést szenvedett el tőle és Alexa Blisstől.

Visszajut-e a táska Strowmanhez?
Kevin Owens túljárt riválisa eszén, sőt még a MITB-táskát is elcsente tőle. Strowman jobb híján tajtékzott egy sort, de őt ismerve megpróbálja majd stílszerűen szankcionálni a Prizefighter galádságát.

Aranyat érő győzelem?
A Tag Team övek környékére immár a Revival is a megérkezett. A Top srácok egy rögtönzött találkozót nyertek meg a Deleters of Worlds ellenében, így könnyedén juthatnak akár címmeccshez is a SummerSlamre. Elérkezett az ő idejük?

Letaglózva!
Seth Rollins DQ-val múlta felül Drew McIntyre-t, majd sikeresen verte vissza Dolph Ziggler csapásait. Ezt követően a backstage-ben támadtak Seth-re, sokkalta sikeresebben. Vajon képes lesz visszavágni az Architect, még mielőtt összecsap Zigglerrel a SummerSlamen?

Olajozott gépezet!
Sasha és Bayley frissen felújított barátsága meglehetősen hatékony csapatmunkát eredményezett az utóbbi hetekben. Múlt héten co-main eventet birkóztak a Riott Squaddal szemben, és egy igencsak látványos befejezéssel (Backstabberből Belly-to-Belly) tettek pontot az ütközet végére. Folytatódik a jó széria? Talán mindez már a Tag Team címek közeledtét is jelzik?

A mindent megváltoztató F5!
A múlt heti RAW legfontosabb sztorija az adás elejétől épült, egészen a főeseményig. Brock Lesnar nem volt hajlandó a közönség elé lépni, helyette inkább az öltözőjében ücsörgött és magazinokat olvasott. Kurt Angle bekeményített, s közölte Paul Heymannel, hogy amennyiben változatlan marad a helyzet; úgy Paul másnaptól már nem a WWE alkalmazottja. Lesnart azonban ez sem hatotta meg, hovatovább – Paul ellen fordult. A főeseményen aztán kiment a ringbe, majd kisvártatva F5-val büntette Angle-t, aki percekkel korábban minden idők legborzalmasabb Universal bajnokaként hivatkozott emberünkre. Paul Heyman öntelt módon kacagott Angle-n, ám Lesnar a képviselőt is leteperte. Kevésbé drasztikus módszerrel, mindenesetre nem volt szép látvány.
Hogyan tovább? Mit reagál Angle, nem utolsó sorban Heyman? Roman Reignsről sem szabad megfeledkezni, tekintve, hogy a Big Dog felsőbb utasításra lett eltávolítva az arénából még a főesemény előtt. Adott egy megsebzett GM, egy megalázott Manager, egy magabiztos kihívó, valamint egy minden eddiginél veszélyesebb címvédő. Érdekesen alakulnak az erőviszonyok..

3 című bejegyzés “RAW Előzetes, augusztus 6. – Az F5 utóhatásai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem ha a wwe nyaka körül nem lenne már hurok ezzel a lesnar uralkodással simán meghúznák hogy eltiltják hogy megint ne jelenjen meg….

  Kedvelés

 2. “Visszajut-e a táska Strowmanhez?”
  öhmmmm???
  Javítsatok ki ha tévedek, de owens végül nem vette el a táskát.
  Tény, hogy megpróbálta, de ahogy strowman észrevette és elkezdte kergetni, egyszerűen eldobta, hogy mentse az irháját.
  Az egész szegmens csak arra kellett, hogy megmutassák owens is képes kitolni strowmannel, hiszen ez a meccsébe került, de strowman már a táskával a kezében ment vissza mahalhoz a ringbe.
  Vagy ezután még történt valami?

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s