SmackDown Előzetes, augusztus 7. – Felborult a papírforma

Nem kevésbé eseménydús epizód vár ránk a kékek által, mint legutóbb.

Styles visszatér!
Egy hetes kényszerszünet után újra a maga által kovácsolt erődítményben találja magát AJ Styles. A címvédő WWE Bajnok otthonról volt kénytelen végighallgatni Samoa Joe személyes hangvételű üzenetét, amelynek most komoly következményei lehetnek.

Eldől a kihívói státusz sorsa!
A parádésra sikeredett elődöntőt követően, Cesaro-nak és Sheamusnek a New Dayjel kell megmérkőzni a SummerSlamért. A győztes csapat jutalma egy címmeccs, amelyet Brooklynban vívhatnak majd a Bludgeon Brothersszel.

Mixed-Tag felé sodródva!
Zelina Vega legyőzte Lana-t, de a történet ennyivel még talán nem ér véget. Rusev szeretett asszonykája segítségére siethet, miközben a túlburgó Aidennel is foglalkoznia kell. Nem árt azonban óvatosnak lenniük, hisz Zelina és Andrade könyörtelenül lecsapnak amint megneszelik rá a lehetőséget.

Kihívás elutasítva!
Bryannek újabb békát kellett lenyelnie Miz jóvoltából, miután az A-Lister nem volt hajlandó elfogadni a felkínált SummerSlam-meccset. Vajon fordul a kocka? Maradtak még ütőkártyái Bryannek, hogy rájátszon Miz hiúságára?

Fordult a kockra!
Egycsapásra, köszönhetően Charlotte Flairnek, aki Carmella legyőzésével kvalifikálta magát a SummerSlamen esedékes címmeccsbe. Beckynek cseppet sem tetszett a dolog, mindenesetre nem tehet mást, mint hogy küzd a legjobbja szerint.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s