Brock Lesnar szándéknyilatkozatot tett a WWE irányába?

A jövő vasárnapi SummerSlam nagymértékben lehet mérvadó a jövő szempontjából. 

Brock Lesnart illetően legalábbis egészen biztosan. A címvédő Universal Heavyweight bajnok újfent Roman Reignsszel néz majd farkasszemet, mindemellett pedig a UFC-ben is felbukkant a közelmúltban, hogy megágyazzon egy Daniel Cormier elleni szupermeccsnek.

Az Ambrose kapcsán már emített Fired Up podcast arra is kitér, miszerint Lesnar a múlt héten folytatott tanácskozást Vince McMahonnal és a rangosabb tisztviselőkkel, méghozzá hogy tudassa; egyszerre szeretne tevékenykedni a WWE-ben és a UFC-ben.

Amennyiben megvédi a címet a SummerSlamen, valószínűleg ez is lesz a felállás. Tényleg rámennek arra, hogy egyszerre legyen WWE és UFC Heavyweight bajnok?!

11 című bejegyzés “Brock Lesnar szándéknyilatkozatot tett a WWE irányába?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Brocki elfelejtette,hogy a UFC-ben nem lehet előre megbeszélni, hogy ki nyer? Vagy az új TV szerződéssel a WWE totál leszarja a nézettséget? Mert Raw fronton az van mostanában….

  Kedvelés

 2. Már csak ez hiányozna. Most hogy végre Romant megszeretik és lassan beérik a gyümölcs még ez is. Ha ezt meg lépik Roman sajnos kezdhet elölről mindent, és sajna akkor ő már akkor hell tur vagy semmi.

  Kedvelés

 3. Na ha ezt meglépik……menjenek a …….-ba már tényleg…..ennyire fafejunek lenni is látni hogy többet vesztenek tehetség pénz minden téren mintha végre elfelejtenék mr alvó farmer urat…..nem hiába van a raw romokban a smack meg szárnyal…..

  Kedvelés

 4. Sajnos kinézem belőlük, hogy belemenjenek.
  Bármennyire is valószínű reigns győzelme, egyáltalán nincs kizárva, hogy brock maradjon a bajnok és kihúzzák a dolgot a wm-ig, vagy még kitudja meddig.
  De én bizakodom.
  Szerintem már így is eléggé megutáltatták, ahhoz, hogy meg lehessen lépni a címváltást, ennél jobban már nem lehet ellene hangolni a népe +, ha roman most is kikap, többé már nem lesz hiteles kihívó, sőt sokak szemében már így sem az, brock szinte mindig legyűrte eddig, a most is megteszi, max úgy lehet legközelebb világbajnok, ha a shakeupon átkerül az sd-re.

  Kedvelés

  1. Én csak abban bízok hogy nemtudom elképzelni hogy sokadszorra megveretik romant vele és ez adhat okot a bizakodásra vagy ha táska váltás lesz…..viszont akkor roman megint mártír szerepben lesz hogy elvették tőle az övet….de inkább ez mint lesnar alvása

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s