John Cena új befejező mozdulattal térhet vissza?

A hétvégén hivatalossá vált, John Cena szeptember elején tér vissza a WWE-be, amikor is a szervezet Shanghai szállja majd meg. Ez lesz Cena első fellépése az áprilisi Greatest Royal Rumble óta, ami közel 4 hónapos kihagyást jelent

A mai napon a WWE egy olyan videót töltött fel, amiben Cena a Jackie Chan International Training Centre-ben eltöltött idejéről beszél, illetve bejelenti, hogy egy új mozdulat is bekerül a végzet 5 mozdulata szettjébe. Elmondása szerint úgy tűnik, hogy az eddig jól bevált Attitude Adjustment már nem váltja ki azt a hatást, amit megszokott tőle.

“Már minden lehetséges módon átalakítottam az Attitude Adjustment-et. Csináltam a második kötélről, csináltam kettőt egymás után. Csináltam bal kézzel, meg jobb kézzel is. Ez eddig 100%-ban győzelmet hozott nekem, most pedig ez az arány csak 50%. De lehet, hogy még kevesebb. Így ez a mozdulat nem csak, hogy egy új mozdulat, aminek az alapjai a kínai kultúrához köthetőek, amire kivételesen büszke vagyok, mivel szeretem kifejezni a tisztelemet a tapasztalatimnak amit itt szereztem, de mind emellett kifejezetten erőteljes is. Nagyon izgatott vagyok, hogy valami olyasmit mutassak be, amit itt tanultam, íg átvihetek valamit amit itt tanultam.”

5 című bejegyzés “John Cena új befejező mozdulattal térhet vissza?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Part timer ,de keményen és közben új finishert csinál? Érdekes.
  Nem hasonlítgatok,de mégis. Gondolhat mindenki akárkire.

  Kedvelés

 2. Nem értem, miért kell Romant állandóan Cenahoz hasonlítani!
  Ennyi erővel Hogan, Flair, Macho Man és Sting mellett minden pankrátor eltörpül, hiába, hogy az ezredforduló éveiben voltak a legjobb showk.
  Roman ugyanúgy kitesz magáért keményen, talán jobban, mint Cena fénykorában, a Cenával szembeni hátránya viszont az, hogy a karaktere is gyengébb, a ringben sem a legtökéleteseb (bár látszik rajta, hogy próbál fejlődni), a promoi mindig ugyanazok, úgy folyik a csapból, ahogy soha senki azelőtt, ráadásul minden idők talán legjobb rosterét áldozzák be miatta. De ezek nem az ő hibái, Hanem csakis egyedül Vince-é, akit a sok, magukat smarknak tartó ember mégis éljenez, ķözben akkora boot kellene kapnia, mint HBK-nek Kanadában…

  Kedvelik 1 személy

 3. Roman mikor fog újulni? A földön eléggé jól mozog és már vagy 5 éve semmi változást nem mutatott ugyanabba szerkóba tolja semmi új mozdulat se bevonuló zene.

  Kedvelés

 4. Na ez a különbség közte és roman között a mic skillen kívül…..cenaban megvan a törekvés arra hogy változtasson ha látja hogy már kell…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s