Steve Austin – One More Match?!

The Rock egyértelművé tette – ismét pankrálni akar és a WWE megengedheti magának a fizetését.  De ezzel egy időben egy másik pankrátor visszatérése is a levegőben lóghat!

Dave Meltzer a Wrestling Observer Radio adásán arról számolt be, miszerint a WWE tudna annyit fizetni The Rock-nak, hogy ismét ringbe lépje, mint amennyit egy filmszerepért zsebre tehet, na de nem fognak.

A WWE nagy terve az volt, hogy 10,000,000 dollárt ajánlanak fel Steve Austin-nak egyetlen egy meccsért, hogy ezzel kegyetlen mód megnyomják a WWE Network feliratkozok számát, és az általános érdeklődést is hihetetlen magasságokba korbácsolják fel.

“Nem hiszem, hogy Austin pankrálni akarna, és a szervezet sem hiszem, hogy annyira ringbe akarja rakni, hiszen nincs rá égető szüksége, és emellett Austin nagy eséllyel az orvosi engedélyt sem kapná meg.”

Ha vissza is tér, akkor a tőle megszokott szegmensekben lehet része. Viszont jelenleg nincs szükség a szerepeltetésére. Austin sem akar visszatérni, hiszen nem akarja, hogy valaki beszabályozza az időbeosztását.

2 című bejegyzés “Steve Austin – One More Match?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem értem hogy a tehetség építés helyett miért a kiöregedett legendáknak akarnak egy meccs miatt ennyi pénzeket dobálni…….mégegyszer mondom ha most nem teremtenek újabb legendákat 20 év múlva senki nem lesz akire ezt lehetne mondani…..

  Kedvelés

  1. A válasz egyszerű. (bár nagyon buta)

   A rajongó szereti a jól megszokott pankrátorokat, akik valamit letettek az asztalra és nem szívesen mond le róluk. Az emberek imádták és imádják Austint és hidd el, lenne olyan ember aki csak Austin miatt menne ki a WM-re. (és minél ritkásabb a fellépések száma, annál nagyobb a profit is, hiszen ott akarnak lenni a “one more match”-en)
   Megmondom őszintén, ha amerikai lennék és bekongatnák a Rock vs Austin meccset, abban a pillanatban ragadnék egeret és billentyűzetet, hogy jegyet vásároljak, mert a saját szememmel akarom látni ahogy a két veterán összecsap (még akkor is, ha nem egy once in a lifetime pillanat)

   Sajnos ez mindig is így megy. Megy a legendateremtés, hiszen pl. Reigns már most rekorder pár témában, de ezek mindig is húzónevek lesznek.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s