A WWE meghamisította a WrestleMania 34 nézőszámát!

Igaz, hogy a WrestleMania 34 még áprilisban volt, amikor is a WWE arról számolt be, miszerint 78,133 néző volt kíváncsi élőben a gálára. A jelenlegi hírek szerint ezzel a számmal hazudott a szervezet, méghozzá nem is kicsit!

A Wrestling Observer nemrégiben arról vélt cikkezni, miszerint valójában csak 59,900 volt a valós nézőszám, amelyre a szervezet második negyedéves beszámolójából derült fény.

Ez nem az első eset, hogy ilyen történt a WWE történelmében és mint jól tudjuk, a szervezet szereti bőven elferdíteni a nézőszámok adatait. Nemrégiben az is kiderült, hogy a rekordkönyvekbe bekerült WrestleMania 32 a maga 101,763 nézőjével sem fedi a valóságot, úgy, ahogy azt a szervezet beállította.

3 című bejegyzés “A WWE meghamisította a WrestleMania 34 nézőszámát!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Még ha nagy verseny lenne akkor megérteném, de így, hogy konkrétan monopol helyzetben vannak, mert az összes indie cég nem ér összesen annyit mint a wwe (pénzben mérve) 😀

   Kedvelés

  2. Amikor a gazdasági szakaszról (legyen az éves, féléves, negyed éves), jól mutat a jelentésben, hogy a WM 34 78,000 nézővel rendelkezett.

   Amikor pedig magyarázkodni kell, hogy mi is történt akkor csak azt mondják, hogy történt végül valami, vagy szimplán az eladási motor jelzett vissza rosszul.

   Körülbelül az összes jelentősebb cég ami hasonló cipőben jár kamukázik ezekkel.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s