Samoa Joe szívesen lenne Paul Heyman Guy!

Joe nemrégiben a Planeta Wrestling vendége volt, ahol arról számolt be, hogy szívesen kipróbálta volna a Paul Heyman guy-ság előnyeit.

Valljuk be erre most van a legtöbb esély, hiszen Brock Lesnar már nem Heyman pártfogoltja.

“Úgy gondolom, hogy Brock Lesnar megnyerte az övet, de nem számolt azzal, hogy majd Kurt Angle-lel is el kell számolnia a történtekért, és most Paul Heyman az, akinek meg kell oldania a helyzetet. Ez a Raw hibája. Ami hétfőn este történt vele, az azért van, mert nincsenek top sztárok a műsoron. Ha ott lehettem volna a Raw-on, akkor segítettem volna rajta.”

“Paul és én is üzletemberek vagyunk és ha a körülmények úgy hozzák, és a nézőpontjaik is egyeznek…meglátjuk mit tartogat számunkra a jövő.”

7 című bejegyzés “Samoa Joe szívesen lenne Paul Heyman Guy!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Fu jo regen jartam mar erre, az elmult par ev elegge latymatagra sikeredett. Atszarnyaltam az Indie pankraciora es brutalis mecsekket latok. Ettol fuggetlenul kovetem azt ami a WWE-nel folyik, tragya.
  Rossz nezni hogy a jobbnal jobb pankratorokat lehuzzak az emesztogodorbe. Ne legyen Hajmann Guy, egyedul is elegge jo karaktere van hogy egykor bajnok lehessen.

  Kedvelés

 2. Nem tudom ebből a Paul Heyman Guy sztoriból lehet-e még valamit kihozni… Én Joeba pont, hogy azt látom semmi szüksége egy Heymanre aki őt segíti, maga Heyman vonala én úgy érzem már megfáradt akkora nagy durranás már nincs az ő mentorálásában. Az egész manager karakter olyan semlegessé vált, promózni már mindenki tud nagyjából, Lesnar helyett persze Heyman promózott ami tök logikus. Én max egy Bálor mellett megpróbálnám, Finn turn és vele visszaszerezhetné UC övet…

  Kedvelés

 3. Ne vegyük készpénznek, hogy, heyman és brock útjai külön váltak.
  Könnyen meglehet, hogy ez csak egy marketing fogás, minden hidat felégetnek körülötte és elmegy, de a végén mégis ő lesz az aki bajnokként távozik a summerslamről.
  Bármennyire is szeretném, bármennyire is logikusnak tűnne meglépni a címváltást, még mindig őt tartom esélyesebbnek.
  És ha brock marad a bajnok, akkor szüksége van heymanre, egymaga nemhogy élvezhető promokat, szerintem még összetett mondatokat sem tudna kinyögni 😀
  De mindenesetre, ha adj Isten meglépik a címválást, én remélem, hogy ha nem is joet, de találnak valakit heyman mellé.
  Akár egy friss arcot az nxt-ből, akit ő járatna be a rawon, akár valakit aki csak úgy tengődik, pedig lenne benne potenciál.
  Paul egy ritka kincs, többek közt az ő promoi is közrejátszottak abban, hogy, ha ideiglenesen is, de valamennyire brock ellen fordultak.

  Kedvelés

  1. Én beraknám balor mellé hátha így jobb promókat tudnának leadni és hátha több esélye lenne reflektorba kerülni….De ami sztem nagyot ütne az egy roman heel turn úgy hogy heyman guy lesz és így legalább a promókkal se lenne gondja plusz heyman elintézné a közönséget ha nem úgy reagálnak ahogy kell

   Kedvelés

 4. Szerintem felesleges lenne, mint ahogy a wwe egyik szerintem legérthetetlenebb lépése volt hogy az egész szervezeten belüli legjobb mic skillel rendelkező Punk mellé berakták Heymant
  Persze Joe azért nincs ezen a szinten, de nem is rémisztően rossz szerintem

  Kedvelés

  1. Mindenféle Punk unszimpátiától eltekintve mondom, hogy Joe nagyon is megközelíti Punk szintjét mikrofon terén, a ringben pedig túl is szárnyalja.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s