SmackDown Előzetes, augusztus 14. – A SummerSlam küszöbén

Fél lábbal már Brooklynban járunk, de azért van itt még egy lebonyolítandó heti adás a kékek jóvoltából.

Hasznot húzni az ellentétből!
Becky és Charlotte barátsága, mintha kissé megsínylené, hogy a SummerSlamre kiírt címmérkőzés Triple Threatre módosult. Vajon tovább éleződnek az ellentétek a két lány között? Carmella képes lesz a maga javára fordítani a dolgot?

Apróbb törlesztés!
The Miz megint a száját jártatta, Daniel Bryan azonban rátalált és megpróbálta rajta leverni a sérelmeket. Többé-kevésbé sikerült is neki, de Miz végül kikecmergett a szorult a helyzetből. Mi lesz a felállás öt nappal a PPV előtt?

Bizonyítani az igazad!
Aiden English immár sokadszor nyúlt rosszütemben Lana-ék ügyébe. Ennek pedig megintcsak Lana itta meg a levét, hisz másodszor is kikapott Zelinától. English ezek után hívta ki Almast a SmackDownra, hisz mindkét esetben őt próbálta meg likvidálni a ring mellől. Vajon elégtételt vesz Drama King, vagy El Idolo szerez nagyobb lendületet a SummerSlam küszöbén?

Összedrótozva!
Jeff Hardyra mostanság sűrűn jár a rúd. Ugyan címmérkőzése lesz a SummerSlamen, de a legkevésbé sincs az ehhez szükséges fizikai állapotban – főként Randy Ortonnak köszönhetően.

Szemtől-szemben?
AJ Styles reagált az elmúlt hetekben elhangzottakra. Joe végighallgatta, de nem támadott. Változik a helyzet a PPV-t megelőző utolsó találkozón? Kapunk egy kis ízelítőt a SummerSlamből?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s