AJ Styles arról, hogy mik jelentettek fordulópontot a WWE-s karrierjében

AJ sztorija valóságos sikertörténet, kezdve a 2016-os debütálással. 

Azt ő sem tagadja, hogy eredetileg semmi komolyat sem akartak csinálni vele. A Rumble azonban mindent felülírt, legalábbis első körben.

A kezdet-kezdetén, legjobb esetben is csak a midcardba szántak volna. Ez volt a terv, engem viszont egyáltalán nem zavart, hisz ez is remek meló volt jó fizetéssel, és a lehetőséggel, hogy gondoskodhassam a családomról. Nem vagyok biztos benne, hogy mindvégig ez lett volna a szerepköröm, de a debütálásomkor biztosan. A rajongók Orlandóban tudták, hogy ki vagyok – jól fogadtak engem és ez nagyszerű volt. Vince csalókának ítélte a helyzetet. Nem gondolt túl sokat AJ Stylesra. Alapjáraton talán még a RAW-n sem kellett volna ott lennem másnap. Fordulópont volt, amikor egy meccsem után visszatértem a gorillába és Vince odaintett maga mellé. Azt mondta, hogy ezer és egy srác van akitől megkapja azt, amit az imént csináltam odakint. Neki egy célratörő  pitbullra van szüksége, aki foggal-körömmel kapaszkodik a lehetőségbe. Mondtam neki, hogy ismerem ezt a srácot. A WrestleMania-időszakban váltott szemléletet velem kapcsolatban Vince. A Mania utáni RAW-n legyőztem Chris Jericho-t a kihívói jogért, majd vívtam pár eszméletlen küzdelmet Roman Reignsszel. Más irányt vettek a dolgaim, minden megváltozott, s így lettem az az AJ Styles, akit ma ismerhettek!

– mondta a címvédő WWE Bajnok a Dirtfolknak.

2 című bejegyzés “AJ Styles arról, hogy mik jelentettek fordulópontot a WWE-s karrierjében” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Már nem azért de ez elég érdekes. Azért azt mindenki tudja hogy AJ a függetlenek “istencsászára” volt.. Kétlem hogy mid cardba szánták volna. Ezt erősíti az is hogy NXT-t átugorva egyből a main rosteren debütált.. Szerintem Vince is pontosan tisztában volt vele, hogy mekkora sztár, szóval elég valószínűtlen hogy hosszabb ideig mid cardba hagyták volna.

    Kedvelés

    1. Sajnos tévedsz. Tényleg midcardba gondolkoztak, max egy USA/IC öv, de főövre biztos nem akarták rakni Stylest. Nagyon sok tehetség van a WWE-ben és ezt már megfigyelhetted, hogy itt az számít ki milyen népszerű és mennyi pénzt hoz. Ez egy üzlet. Ha Styles nem kapott volna akkor ovációt és nem lett volna utánna sem olyan népszerű, tuti nem tartana itt. Szerencsére nem így lett. 🙂

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s