Üzleti tárgyaláson vesz részt a fejesekkel Brock Lesnar a SummerSlam előtt

Megint az utolsó pillanatban borulnak majd a tervek?

A WrestleMania napján is valami hasonló történt. Roman Reigns ennek következtében hagyta el vesztesen a Superdome-t, de vajon előfordulhat ez még egyszer?

A Fired Up podcastben most azt vázolták, hogy Brock Lesnar vasárnap délután – helyi idő szerint – négy órakor zárt ajtós megbeszélést folytat majd a felsőbb vezetéssel.

2 című bejegyzés “Üzleti tárgyaláson vesz részt a fejesekkel Brock Lesnar a SummerSlam előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nincs reális ok, amiért rajtahagynák az övet.
  Ennél jobban már senkit nem tudnak ellene hangolni, ráadásul, ha roman ismét elbukik, akkor nem is kell, hiszen ha itt is kikap, akkor többé az életben nem lesz hiteles kihívó, legalábbis addig nem, míg brock a bajnok.
  Innentől pedig semmi értelme nem lenne tovább húzni az emberek idegeit egy part timer bajnokkal, hiszen az egész arra megy ki hogy ellene forduljanak és beálljanak roman mögé, ami hellyel-közzel sikerült is.
  Ha rajtahagyják az övet, akkor nem brockot fogják gyűlölni, hanem vincet.
  De a legrosszabb az, hogy ha fogadni kellene, akkor még így is inkább brock győzelmére tenném a pénzem, pedig most tényleg minden adott lenne a címváltáshoz.
  Az utálat a tető fokán (legalábbis ennél nagyobb már úgysem lesz, de mivel roman a kihívó, biztosan lesznek, akik még így is brock mögé állnak majd), roman valószínűleg pozitív (legalábbis az eddigieknél biztosan pozitívabb) reakciókat fog kapni, illetve elmondom még egyszer, ha most kikap, akkor leszerepelt.
  De ha minden kötél szakad még mindig ott van mr.mitb, Istenem de szép is lenne….
  Lesnar átgázol reignsen, mindenki elkönyveli magában, hogy a part timer marad a bajnok még kitudja meddig, de jönne braun (hiába lenne jobb helyen ko-nál a táska, csak braunnak van olyan erős karaktere, hogy sikerrel váltson) és megmentené az estét.

  Kedvelés

 2. …….ha megmerik csinálni hogy továbbra is az alvó fenevadat hagyják bajnoknak onnantól teljesen komolytalan lesz at egész főöv dolog……és majd a csatorna váltás után a smack lesz az “A” show a raw meg majd kulloghat utánuk mert ott már de amúgy a heti adásokon most is látszik hogy a raw egy kreatív káosz öv hiányában meg úgy amúgy is a smack meg kb a legjobb adásokat meg mindent produkálja nagyon régóta….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s