Chris Jericho ott akart lenni a SummerSlamen!

Nem akármilyen találkozó fogalmazódott meg Y2J-ben. 

Talk Is Jericho című podcastjében pedig azt is elárulta, hogy az ominózus mérkőzés egy IWGP Interkontinentális bajnok kontra WWE Interkontinentális bajnok lett volna.

Felhívtam egy bizonyos pankrációs szervezet fejesét. Mondtam, hogy van valamim a számukra. Megkérdeztem, hogy mit szólnának egy soha azelőtti IC bajnok kontra IC bajnok; Jericho vs. Rollins meccsről?

Chris hozzátette, hogy az összecsapás felvezetéseként felbukkant volna a RAW-n, hogy megtámadja Rollinst. A mérkőzés DQ-val ért volna véget valakinek a beavatkozása miatt, de Chris szerint ennek a bizonyos cégnek a feje nem értett egyet az ötlettel.

Chris már számtalanszor kihangsúlyozta, hogy csak a megfelelő sztori kíséretében hajlandó visszatérni a WWE-be.

Mint tudjuk, Jericho a júniusi Dominionon nyerte meg az IWGP Interkontinentális övét, amellyel azóta sem kezdett semmit. Ez az Interpromotional meccs viszont kimondottan érdekes lehetett volna..

5 című bejegyzés “Chris Jericho ott akart lenni a SummerSlamen!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Chris már számtalanszor kihangsúlyozta, hogy csak a megfelelő sztori kíséretében hajlandó visszatérni a WWE-be.”

  Akkor avassák gyorsan be a HOF-ba jövőre, mert már soha nem fog visszatérni 😀

  Kedvelés

 2. ohhh mekkorát szólt volna 😀
  Váratlan és zseniális húzás lett volna, jerichot egy iwgp címmel visszahozni, ezzel történelmet írhattak volna, de értető hogy nem akarnak reklámozni egy másik szervezetet.

  Kedvelés

  1. Sztem pont ezzel a minden mástól elzárkózunk dologgal pumpálják fel ezeket az indyket…..a young bucks is az anti wwe stílusuk miatt híresek főként szóval szerintem ezekkel pont csak adják alájuk a lovat dehát ők tudják….

   Kedvelik 1 személy

   1. igen,ráadásul a NJPW nem zavarja a ROH gyűrű,öv, sem, sőt közös meccseik is vannak az államokban, meg máshol is. Szerintem egymást erősítenék csak…

    Kedvelés

 3. Abszolút érdekes lett volna. Már régóta a fejemben van egy ilyen feud, amelyben a két különböző szervezet pankrátorai harcolnak. Az egyik legnagyobb dobás lenne szerintem, ha a WWE nyitna az Indie felé. Mennyire elképesztő lenne mondjuk egy Kenny Omega vs Aj Styles feud, ami után Omega nyer és elvinné a WWE övet egy kicsi túrára Japánba, majd Omega nem lenne hajlandó a visszavágót lejátszani, ezt követően a WWE pankrátorok Aj-t támogatják, hogy visszaszerezze, addig a másik szekció emberei Omega mellett kiállva bunyóznának, hogy ott maradjon az öv. Egy egyszerű öv feudból lenne hirtelen két szervezet harca. Tudom, soha nem lesz ilyen, mert egyik se lenne képes elfogadni az esetleges vereséget, de jó elképzelni ezt a “beteges” álmot. 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s