Lerövidítették a SummerSlam főmeccsét

A Universal Heavyweight övért kiírt találkozó alig több mint hat percen át tartott. 

Joe Peisich a Fired Up podcastben jelentette, hogy Vince McMahon hamarabb véget vetett az összecsapának, mivel tartott tőle, hogy hosszabb ütközet esetén a rajongók túlságosan is Roman ellen fordulnak majd.

A befejezés állítólag sosem volt kérdés tárgya; mindvégig Romannek kellett bajnokként távoznia.

10 című bejegyzés “Lerövidítették a SummerSlam főmeccsét” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Fantasztikus…táska is ment a kukába ,de nem baj legalább lett shield mint ha nem lett volna így is elég erősre pumpálva a karaktere ,így nézhetjük 5évig a szupermenpáncs szpír kombót mert senki nem fogja tudni leszedni róla az övet..

  Kedvelés

  1. A táska maradt Strowmannél. Sikertelen volt a beváltásra tett kisérlet ugyan, de nem volt gongszó és így nem is lett hivatalosan elindítva a meccs. Nézd vissza. Először én is azt hittem, de nincs gong tehát a táska Strowman tuljdona még mindig. 🙂

   Kedvelés

   1. Tényleg ezt észre sem vettem ,de Jojo hivatalositotta a bevaltast és a táska is oda lett adva ,szerintem bukta a dolgot ,de remelem igazad van.

    Kedvelés

 2. És shield megint osszegyult hogy a legdominasabb strowmant akit full felépitettek Bedaralják? Gratulálok kreatív bt!

  Kedvelés

  1. Sőt elértük azt az időt amikor a shield már nem a shield hanem roman cheer generátora …..es szerintem ez a szomorú….megint itt van roman megmutathatná hogy ő nagy szám ehelyett jönnek a tesói hogy a nagy strowman ne bántsa a kicsi romant…..vicc ez a book és az is hogy erre használják a shieldet…..már a varázsa sincs meg mert tudja mindenki hogy roman miatt áll össze mostanság hogy kevesebb fújolast kapjon…..

   Kedvelés

 3. Ezért kár volt, amúgy sem álltak mellette sokan, mindketten ki lettek fütyülve, strowman volt az akit bajnoknak akartak.

  Kedvelés

   1. Ezt akarták elérni, de a szomorú igazság az, hogy nem kapott jobb reakciókat, mint brock, legalábbis nem sokkal.
    Szembe kell nézni a tényekkel, a 10+ korosztály gyűlöli, és ők vannak többségben, a mai promoján már én éreztem magam kínosan, végig ment a ” u still suckc”, legalábbis addig míg ki nem jelentette, hogy megvédi a címét valaki olyan ellen, akit szeretnek.
    Azt akarták, hogy megváltás legyen a címváltás, nekem az is volt, hisz semmi bajom vele, de semmivel sem szeretik jobban mint azelőtt.
    Szomorú, hogy ideáig eljutott, a divatutálat szintjére.

    Kedvelés

    1. én is 10+ vagyok, én is utáltam Romant ,de be kell látni h az egyik legnagyobb worker, és utálni is már szinte divat lett, Lesnart sem szabad öv közelbe kerülni,mert ő egy attrakció aki alig jelenik meg,de ha megjelenik nézettséget hoz, én nekem teljesen mind1 volt ki lesz a bajnok csak ne Lesnar

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s