Mire számíthatunk a ma esti RAW-n? + adás link

Valóban az kezdődne? Teljes mértékben. Helyszínünk továbbra is a Barclays Center ahol tegnap éjjel megváltozott minden.


Ki érkezik az újdonsült világbajnokhoz?

Tegnap éjjel Roman Reigns negyedszeri próbálkozásra legyőzte Brock Lesnart és ezzel vált WWE Universal világbajnokká ahogy korábban ígérte. Ma este viszont kihívót, ellenfelet vár a Big Dog. Korábban Braun Strowman pedzegette, hogy ő lesz az – és a hírek is ezt mondják – viszont izgatottan várjuk hogy hogyan alakul a friss bajnok jövője.


Ronda a csúcson

Szó szerint. Az éjjel perces győzelmet aratott az ötszörös bajnok felett, most pedig vajon hogyan alakul a sorsa? Vajon megváltozik minden a Baddest Woman on the Planet uralkodásától, vagy megjelenik Little Miss Bliss kisasszony hogy visszaszerezze azt ami az övé volt?!


Rollins győzelme megváltoztat mindent?

Persze nem egyedül, ugyanis egy rég nem látott arc ott volt, hogy segítse az útját és ez folytatódhat tovább. Ziggler vajon továbbra is ekkora szövetségben lesz McIntyre-rel akit az éjjel Dean Ambrose kivont a forgalomból? Izgatottan várjuk a folytatást, talán a múlt megismétli önmagát és egy négyfős tag team csatát is láthatunk.


Ki állítja meg a B-Team-et?

Egyelőre senki. Curtis Axel és Bo Dallas mióta elnyerték a címeket Matt Hardy és Bray Wyatt párosától – azóta legyőzhetetlenek a szó szoros értelmében. Vajon melyik csapat próbálkozik a páros legyőzésével?


A Démon visszatért

Nagyon rég láttuk Finn Bálor másik arcát, éjjel azonban megjelent. Vajon milyen port kavart a visszatérése, talán Corbin ma este visszavág – vagy elengedi és itt véget vet kettejük viszályának?


Nézd élőben ide kattintva, holnap érkezünk az összefoglalóval!

RAW kezdés:

[wpdevart_countdown text_for_day=”Days” text_for_hour=”Óra” text_for_minut=”Perc” text_for_second=”Seconds” countdown_end_type=”time” end_date=”20-08-2018 23:59″ start_time=”1534787698″ end_time=”0,6,8″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s