SmackDown LIVE Előzetes, augusztus 21. – Szemet-szemért

Nem kevésbé vár bennünket izgalmas adás ha a SmackDown mellett voksolunk kedd éjjel.

Hosszú esztendők elfojtott dühe!
Charlotte Flair hetedszer avanzsált a WWE Women’s bajnokává, ám kivételesen ezzel együtt sem a Nature Girl vitte el a pálmát. Becky Lynchből kitörtek a sérelmek, amelyeket egycsapásra zúdított barátnőjére. Becky ezzel a sötét oldal legújabb üdvöskéje lett?

Mindig számolj a módosult változóval!
Daniel Bryan évek óta várt erre a napra, erre a mérkőzésre. Karnyújtásnyira került The Miz legyőzésétől, ám a Moneymakernek volt meg az a bizonyos adu ásza. Maryse-tól kapott fegyverével csapást mérve – Miz bezsebelte az aranyat érő PPV-győzelmet, amely akár WWE övmeccsre is feljogosíthatja őt. Persze Daniel nem fogja ezt annyiban hagyni, merthogy történetünk még csak az első állomáson van túl.

Bajban!
Életük meccseit vívták heteken át, mindezek tetejében pedig elérték azt, amelyre eddig senki sem volt képes, nevezetesen, hogy kimozdítsák a Bludgeon-fivéreket a konfortzónájukból. A New Day majdhogynem ötszörös Tag-bajnokká lett, de Rowan DQ-t érő támadása semmissé oszlatta a vágyálmokat. Most először kerültek igazán komoly bajba a címvédők, ez pedig nagy fegyvertény lehet a New Daynek a folytatásra. Irány a Cella, mint tavaly az Uso-k ellen?

Megszelídült a Vipera?
Randy Orton teljességgel kiszámíthatatlan és közveszélyes volt az utóbbi hetekben. Ennek Jeff Hardy látta kárát, egészen múlt éjjelig. Miután Jeff újabb vereséget szenvedett Nakamurától, megjelent Orton, aki kisebb-nagyobb habozást követően végül meggondolta magát és mégsem támadt a védtelen riválisra. Mi játszódott le Randy fejében?!

Ennél személyesebb már nem is lehetne!
AJ Styles és Samoa Joe beváltották a kíméletlen háborúhoz fűzött előzetes reményeket, de a Destroyer képtelen volt tartósan lenntartani Stylest. Sőt mitöbb; Joe a saját győzelmi reményeit foszlatta szerte azáltal, hogy a kommentátor-asztalra állva kijelentette – átveszi AJ helyét a Styles-család élén. A bajnok dühbe gurult, és méretes zakót szabott Joe-ra, még mielőtt családja kíséretében elhagyta az arénát. Nyilván jön a folytatás, amely a Cella falain belülre vezet majd.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s