WWE SummerSlam 2018. – Összefoglaló

Lezajlott ez is. Nagyon sokan már tűkön ülve várták a legnagyobb eseményét, hát végül megérkezett és egyáltalán nem ment zökkenőmentesen.

Tartsatok velünk, nézzük meg együtt hogy mi történt az éjjel!


FONTOS! A TELJES ADÁS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA, VÁLOGASS A LINKEK KÖZÖTT!


KICKOFF SHOW


Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega vs. Rusev & Lana

Nem jött a papírforma, mondjuk ideje volt. Rusev nem tett sokat hozzá, végül Zelina megszerezte maguknak a győzelmet!


Cedric Alexander (c) vs. Drew Gulak – Cruiserweight Championship

A regnáló bajnok tovább uralkodik, könnyed győzelmet szerzett.


The B-Team (c) vs. The Revival – RAW Tag Team Championship

Folytatódik a “bolond uralom” ugyanis ismét egy B-Team sikert láthattunk.


MAIN SHOW

Dolph Ziggler (Drew McIntyre kíséretében) (c) vs. Seth Rollins (Dean Ambrose kíséretében) – Intercontinental Championship

Drew főszerepben szeretett volna lenni a ring mellett társát segítve, ám itt volt Ambrose is aki minden alkalommal megakadályozta ebben így Ziggler nem tudott érvényesülni ami a helyzetkihasználást illeti. Rollins közel volt a győzelemhez, később pedig.. Drew kiesett Ambrose által a képből, ezt követően Rollins a Stomp-ot követően két vállra fektette és megszerezte a győzelmet – ezzel vált kétszeres Interkontinentális bajnokká!


Kettő rég nem látott arc tűnik fel, még pedig a Bella ikrek. A két hölgy kijelenti, hogy ott lesznek az első sorban amikor is Alexa Bliss és Ronda Rousey küzd meg egymással!


Bludgeon Brothers (c) vs. New Day – SmackDown Tag Team Championship

Másodpercek múlva elszabadult a pokol, igazi háborúvá vált a találkozó. A New Day-es srácok nagyon felpörögtek és erre nem is volt ellenszer, ezt megérezték talán Rowanék is és alkalmaztak egy olyat ami DQ-t eredményezett.


Braun Strowman vs. Kevin Owens – MITB-táska

1 perc 50 másodperc. Ennyi kellett ahhoz, hogy Braun Strowman a földdel egyenlővé tegye Kevin Owenst. Esélye nem volt semmire az egykori Universal bajnoknak, Strowman pusztítást végzett amivel megvédte Money in the Bank táskáját!


Carmella (c) vs. Charlotte Flair vs. Becky Lynch – SmackDown Women’s Championship

Ínyenc küzdelmet hoztak a hölgyemények. Főszerepben természetesen ahogyan számítottunk rá – Charlotte és Becky voltak, ennek meg is lett az eredménye. A Flair-lány egy váratlan lépéssel a semmiből megnyerte magának a győzelmet, ezzel pedig vált hétszeres világbajnokká.

A barátság véget ért, Becky Lynch óriási verésben részesítette Charlotte-ot. HEEL TURN!


AJ Styles (c) vs. Samoa Joe – WWE Championship

Joe pusztításba kezdett perceken belül, de Styles sem hagyta magát. Rögtön érkezett egy Clash tőle, ezt követte Joe Clutch-csa de minden hiába. A Destoyer minden bevetett, de semmivel nem tudta lent tartani a világbajnokot – persze ugyanis Styles-ra is. Joe egyszer felállt az asztalra majd mikrofont fogott – mondván, hogy majd ő hazamegy Styles feleségéhez mint az új családfő. Ekkor kattant el teljesen a világbajnokunk és DQ-t eredményezett a szék alkalmazása.


The Miz vs. Daniel Bryan

Hasonló a fenti küzdelemhez, mindent megtettek hogy elintézzék egymást és rögtön végezzenek a másikkal. Minden hiába volt, de mellette király csatát hoztak számunkra. Miz a meccs vége felé nem tudta mit kezdjen magával így felesége segédkezett újra – egy tárgyat adott a kezébe amivel Miz leütötte a kisembert, ezt követően nem volt visszaút – a győzelem Miz zsebében.


“The Demon” Finn Balor vs. “Constable” Baron Corbin

Nem a megszokott kép fogad minket. Sötétség.. Bizony! A Démon itt van! Corbin nem tud mit tenni – közli a sporival hogy ő ebben nincs benne, de nincs visszaút! Elsöprő győzelmet aratott Bálor a Démonnal mindössze másfél perc alatt.


Shinsuke Nakamura (c) vs. Jeff Hardy – United States Championship

Jeff mindent megtett, de az a sikertelen Swanton betett neki. Nakamura a Kinshasa-t követően megvédte bajnoki címét.

Randy Orton a mérkőzést követően tiszteletét tett, ám nem támadott senkit. Érdekes!


Alexa Bliss (c) vs. Ronda Rousey – RAW Women’s Championship

SQUASH. Ronda Rousey percek alatt a földbe döngölte Little Miss Bliss kisasszonyt – ezzel megszerezte a vörösek női világbajnoki címét.


BROCK LESNAR (C) VS. ROMAN REIGNS – UNIVERSAL CHAMPIONSHIP

FŐESEMÉNY!! Mindenekelőtt Braun Strowman érkezik meg aki közli, hogy bárki is keveredjen ki győztesen a csatából; ő itt szemtől-szembe beváltja a táskát. A küzdelem kezdetét veszi és rögtön egy Roman-dominálást láthatunk. Három Superman Punch-ot követően három Spear, ám nincs siker. Lesnar feléled és ekkor már az ő kezében van a gyeplő (German Suplexek hada illetve Guillotine). Reigns támad, ekkor Strowman is bekerül a csatába és egy F5 lesz a jutalma.

Lesnar egy székkel támadna immáron a ringben belül, ám Reigns egy hatalmas Spearrel csap le – kopogtat – MAJD MEGSZERZI MAGÁNAK A GYŐZELMET, EZZEL SIKERESEN NÁLA LANDOLT A UNIVERSAL VILÁGBAJNOKI CÍM!!


Reigns ünneplésével ért véget a gála, folytatás a ma éjjeli RAW-val!

Egy gondolat a(z) “WWE SummerSlam 2018. – Összefoglaló” című bejegyzésnél

  1. Mi az oka, hogy Strowmann nem váltotta be a táskát? Vártam is, hogy most a könnyű ellenfél ellen nyer, aztán semmi 😦 .

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s