Punk-nak ajánlatot tettek az All In-re!

CM Punk jelenleg azt teszi, amihez csak kedve van, ami lényegében a legnagyobb előnye annak, hogy saját maga lehet.

Nem igazán engedi magát kizökkenteni a komfortzónájából, amiben ír, MMA-s edzésekre jár, és annyi időt tölthet a feleségével, AJ Lee-vel, amennyit csak akar.

Ezzel szemben Cody Rhodes elfoglaltabb, mint valaha, hiszen javában zajlik az All In gála szervezése, de mégis szakított időt, hogy pár szó erejéig eleget tegyen a Wrestling Inc felkérésnek és elmondja, hogy ő maga soha nem kereste meg CM Punk-ot egy esetleges fellépéssel kapcsolatban. Ám vele ellentétben Matt Jackson a The Young Bucks-ból ténylegesen ajánlatot tett Punk-nak, de úgy tűnik, hogy a WWE korábbi alkalmazottja azt nem fogja elfogadni.

“Én csak futtában beszéltem Punk-kal. Egy ponton azt is kijelentette, hogy őt senki sem kereste meg, hogy ennyit fizetnénk, és ezt kellene csinálnod.”

“Pedig Matt egy komplex ajánlattal kereste meg, de Punk a Mixed Martial Arts-szal volt elfoglalva akkoriban.”

“Elsődlegesen azért nem kerestük meg hogy ’hejj így kellene pankrálnod’ mert ha jól emlékszem nem is akartuk, hogy birkózzon.  Csak azt akartuk, hogy a részese legyen, méghozzá a rajongók miatt. Egyszerűen egy mitikus dolgot jelent számukra. Úgy gondoltam, hogy jót tett volna neki is, ha kapcsolatba léphet velük.”

“Senki nem parancsol Punk-nak, ha Punk Mixed Martial Arts-szot akar csinálni, akkor csinálja. Velem mindig rendes volt, még az OVW-ben is. Mindig is úgy tekintettem az All In-re, hogy ez a múlt és a jövő szemszögéből mutassa meg ezt a rendszert, és ne az olcsó beszolgatásokról szóljon. Matt felvette kapcsolatot Punk-kal és egy igazi ajánlatot tett neki. Punk már akkor eldöntötte, hogy nem akar a részese lenni.”

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s