Rey Mysterio visszamondta a függetlenek fellépését!

Úgy tűnik, hogy a WWE és Rey Mysterio egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy ismét karöltve dobogtassák meg a pankráció rajongók szívét.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az All In gálát még vállalni fogja, de a WWE már nagyban beszól abba, hogy mikor és hol szerepelhet a maszkos sztár. Mysterio eredetileg szerepelt volna az augusztus 24-kei Northeast Wrestling gáláján, ám most maga a szervezet számolt be róla, miszerint Mr. 6-1-9 mégsem jelenik meg a műsoron.

„Sajnálatos módon Rey Mysterio a WWE-s szerződésére való tekintettel nem tud fellépni augusztus 24-kén” – szerepelt a szervezet Facebook oldalán.

Egyelőre a WWE nem kommentálta ezt a bejelentést, így a Northeast Wrestling nem igazán vonhatja valójában felelősségre a szervezetet, hiszen bizonyíték még nincs ezen kijelentésükre. De az is lehet, hogy Mysterio adta nekik ezt a választ.

Vasárnap kerül megrendezésre a SummerSlam, és így nagy esély mutatkozik arra, hogy Mysterio is megjelenhet a gálán. Érdemes lesz figyelemmel követni a Facebook oldalunkat, hiszen ha bármilyen fényképes bizonyítékunk lesz, a jelenlétéről azt ott publikálni fogjuk.

2 című bejegyzés “Rey Mysterio visszamondta a függetlenek fellépését!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. És minek tér vissza? Nem azért, de aki emlékszik az utolsó pár évére, amikor még a WWE-nél pankrált, az tudja, hogy Rey-t jobberként használták.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s