WWE RAW 2018. augusztus 20. – Összefoglaló

Megérkezett a legfrissebb vörös adás, egyenesen a SummerSlam-et követően!Az adást az új Universal világbajnok, Roman Reigns nyitja! Hatalmas vigyorral az arcán, új övével áll a ring közepén. Mikrofont ragad majd elmondja, hogy ő a szavak embere. Megmondta, hogy megveri Brock Lesnart és megtette! De nem ez a fontos most itt, hanem az amit tegnap éjjel mondott egy interjúban; ma éjjel lehetőséget bárkinek a világbajnoki címre rögtön.

Reigns elmondja, hogy bárki ellen képes kiállni de ő már kiszemelt egy embert. Ez az ember ugyanitt, Brooklynban nyerte meg legelsőnek a címet de aztán lesérült és sosem kapott új esélyt, viszont most itt a lehetőség. Ugyanitt Brooklynban, ez az ember pedig Finn Bálor!

Jön Bálor aki elfogadja a kihívást és elmondja, hogy ma visszaszerzi a címét amit sosem veszített el. Kezet ráznak, ám ekkor megérkezik Constable Corbin. Corbinnak egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, ő Bálornak magyaráz éppen hogy milyen gyáva – mivel tegnap este is a Démonnal érkezett. Jön Kurt Angle aki hamar rendet tesz mondván, hogy itt a főnök és a mérkőzés ma estére hivatalos – Corbin pedig készüljön, mert rögtön meccse lesz – ellenfele pedig Bobby Lashley lesz.


Constable Corbin vs. Bobby Lashley

Corbin próbálkozott, de minden hiába. Lashley könnyű győzelmet zsebelt be.


Riott Squad vs. Sasha Banks, Bayley & Ember Moon

Ezt a párosítást láttuk már egy jó párszor, szomorú hogy megkaptuk ötszázadjára is. A győzelmet Riotték tették zsebre.


Reklám után térünk vissza, ezt követően pedig Triple H veszi célba a ringet!

Természetesen rögtön felhangzott az “NXT” chant, ennek következtében pedig Hunter úr elmondta addig fogja csinálni ezt az egészet amíg meg nem hal. Azt fogja ami a legjobb az üzletnek, eddig is ezt csinálta. Szombat éjjel az NXT leszakította a háztetőt, erre pedig tetőzött a vasárnapi SummerSlam. Azonban ezek az éjszakák emlékeket is hoznak fel, legfőképp egy régi ismerőst.. Ezek a pillanatok elgondoltatják, hogy újra The Game legyen. Éppen ezért néhány héttel ezelőtt felhívta őt Vince McMahon – mondván, hogy akar-e birkózni Ausztráliában – a válasza az volt, hogy Naná! Ekkor Vince azt kérdezte, hogy akar-e birkózni Ausztráliában Undertaker ellenfeleként? Erre a válasz pedig a következő volt: “Isten ments!”.

Amikor Undertaker ellen birkózott a WrestleMania-n Hell in a Cell ketrecben, az volt az ő korszakuk vége. Akkor mikor Shawn Michaels volt a vendégbíró. Csodálatos korszak volt, de véget ért. HBK is teljesen megváltozott, szögre akasztotta a csizmát, levette a kabátot és levágatta a haját. Undertaker elveszítette a szériát.. stb. Kész, vége. A rajongók “You Still Got It”-be kezdenek skandálni, ekkor pedig igent mondott Vince-nek. Visszaszeretne térni a ringbe. Undertaker még egyszer utoljára Phenom lesz. Szóval október 6-án teljesen visszajönnek a régi idők.

“Melbourne, Ausztrália. Október 6. The Undertaker vs. The Game. Még egyszer, utoljára!”

HATALMAS PROMÓ HUNTERTŐL, TELJESEN LIBABŐR!  🔥🔥🔥


Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler

A csata jól indult, természetesen a ring mellett helyet foglaló Rollins és McIntyre nem bírtak magukkal és elcsattant pár füles egymás között. Később Ziggler is segédkezett Rollins likvidálásában, azonban jött Ambrose – a Showoff már győzelemre készült, ám ekkor villant a Dirty Deeds és ez jelentette a győzelmet a Lunatic Fringe-nek.

A közönség pedig teljesen felrobban Rollins és Ambrose láttán. Óriási!


Elias def. Curt Hawkins

Nincs mit írni, Hawkins, Hawkins..


AOP def. Titus Worldwide

Ők is eljátszanak egymással, ki kell tölteni a műsoridőt.


Ünneplés következik Ronda Rousey és Stephanie McMahon főszereplésével!

A ringet körbevették a hölgyek, ekkor érkezett Steph. A főnökasszony immáron sokadjára jelenti ki, hogy rendkívül büszke a hölgyekre és ez az Evolution PPV-n bebizonyításra kerül újra. Büszke mindenkire, de különösképp Ronda Rousey-re – ezért következzen is ő!

Ronda megérkezik, ekkor Steph rögtön beleköt hogy nélküle nem lenne itt Ronda – mivel ő maga fedezte fel, egy igazi tehetség. Szócsatába keverednek, ekkor a friss bajnok szája egyre nagyobb – kérdőre vonja főnökét, hogy a ring körüli hölgyek miért nem a ringben tartózkodnak.. Közülük kiemeli Natalyát, Sasha Bankst és Bayleyt. Alig várja, hogy ringbe lépjen az összes hölggyel. Hatalmas vita alakul ki, ekkor pedig a világbajnok támadásba lendül azzal a bizonyos Armbarral és földre viszi a főnököt.

Ünneplés következik, Ronda mellett Nattie, Sasha, Bayley, Dana és a Bella Ikrek.


  • Scott Dawson def. Bo Dallas
  • Dash Wilder def. Curtis Axel

Szavak nélkül.. Ez már tényleg kínos amit művelnek.


A színfalak mögött találjuk magunkat, főszerepben Stephanie McMahon és Kurt Angle valamint Baron Corbin. Steph korábbi fenyegetését betartotta és nyaralni küldte Mr. Angle-t. A pohár ma telt be amikor nem küldött felmentősereget Ronda támadásánál. Angle tehát szabadságra megy, a helyettes GM Constable Corbin lesz!


ROMAN REIGNS (C) VS. FINN BÁLOR – UNIVERSAL CHAMPIONSHIP

Eljött az idő, Finn Bálor lehetőséget kapott a világbajnoki címre!

Reigns nagyon pörgött, de Bálorra egyszerűen nem volt ellenszer. Nagyon sokszor okozott fejfájást a Big Dognak. Akárhányszor próbált irányítani; Bálor nem hagyta! A közönség tombol minden egyes mozdulatnál, a legelső Universal bajnok pedig csak csinálja a dolgát és nem ad teret a Big Dognak.

A meccs végéhez közeledve repkedtek a Superman Punch-ok és a Roll Up-ok, de győzelem egyelőre sehol. Reigns készült befejezni a meccset, ám ekkor érkezett Mr. Money in the Bank, Braun Strowman! Reigns bambul, Bálor pedig szinte már győzött is.. Várjunk csak.. Elvéti a Coup de Grace-t, ekkor érkezik egy Spear és a győztes – egyben sikeres címvédő; Roman Reigns!


Strowman a ringben, egy rúgást követően pedig beváltja a táskát azonban a meccs nem indul el ugyanis felhangzanak azok a bizonyos szavak.. Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta – SHIELD!!! Seth Rollins és Dean Ambrose már érkezik is, rögtön támadásba lendülnek de Strowman még kitart egy darabig. A túlerő győz, együttes erővel a Triple Powerbombbal juttatják a Monster Among Ment az asztalba. Ezzel véget ért az adás!


 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s