WWE SmackDown LIVE 2018. augusztus 21. – Összefoglaló

Megérkezett a kékek adása is a nyár legnagyobb eseményét követően. #SummerSlam


HD minőségű (YouTube) adás az este folyamán várható, addig ide kattintva lehet visszanézni a showt a linkek között válogatva!


The Miz érkezik a kötelek közé Maryse kíséretében. A Moneymaker Daniel Bryan három évvel ezelőtti visszavonulásán nevet, ezt követően bejelenti visszavonulását.. de csak a Daniel Bryan elleni harctól, soha többé nem nem küzd meg vele! Büszke arra, hogy vasárnap megverte a szakállas fickót a Barclays Centerben. Üthet Bryan 100-at is, akkor sem ér fel az ő ütésével.

Bryan szakítja félbe aki rögtön belekezd mondandójába. A kisember egy gyáva Hollywood-i sztárnak nevezi Mizt, egyáltalán nem profi birkózó. Miz véleménye szerint nem ez fog állni a történelemkönyvben hanem az, hogy Miz legyőzte Daniel Bryant. Maryse is beszáll a buliba, azt javasolja neki hogy menjen haza és változtassa meg a nevét Daniel Bellára. EKKOR egy rég hallott zene csendül fel, még pedig Brie Belláé! Daniel felesége a ringbe ront és csúnyán megtámadja a Moneymakert, Maryse eközben távozóra fogta.

A kisember is beszállt a bunyóba, ezt követően elmondta hogy hallott egy mixed tag team meccsről közöttük.. Szóval a Hell in a Cell-en találkoznak; Miz és Maryse kontra Bryan és Brie!


Miz és Maryse keresi dühösen Paige-t a színfalak mögött – mikor megtalálják panaszkodnának, azonban ez a kékek vezetőjét nem érdekli. A meccs hivatalos és AWESOME!


Randy Orton vs. Jeff Hardy

Újabb összecsapás felek között ahol a vipera ismét nem ismert kegyelmet. A meccs eldurvult aminek a vége DQ lett a Jeff által adott övön aluli rúgás miatt. Itt nem ért véget a találkozó, folytatták az arénában a brutális játékot egymással amiből végül Jeff jött ki jobban.


Jövő hétre hivatalos a következő találkozó:

  • BAR (Sheamus és Cesaro) vs. Luke Gallows és Karl Anderson

Peyton Royce def. Naomi

A befejező suplex-et követően itt Peyton szerzett győzelmet.


Becky érkezett a szorítóba és a vasárnap estéről kezdett el beszélni. Az ír lány azon véleményen van, hogy Charlotte Flair sosem volt a barátja – állíthatja bárki az ellenkezőjét. A SummerSlam róla kellett volna, hogy szóljon – nem pedig a Királynőről. Nála kéne, hogy legyen a cím mert ő megérdemli – Charlotte pedig megérdemli a verést. Véleménye szerint mikor bajnok volt; sosem állt mellette a WWE Univerzum.

Megérkezik a friss bajnok és kezdődhet a buli amelynek az öltözőből siető többi hölgy vet véget Paige vezetésével.


Rusev & Lana def. Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega

Jött a vasárnapi visszavágó amelyben Aiden English bezavarásával Rusevék szerezték meg a győzelmet.


Egy videó következik Nakamuráról ahol Amerika hősének nevezi magát. Köszönt mindenkit United States of Nakamerica-ban.


Renee Young készít interjút a friss címvédővel, AJ Styles-szal. A rámpánál tovább nem is mennek. Styles elmondja, hogy nem sajnálja amit tett Joe-val vasárnap viszont annak nem örül, hogy az ő bolond akciójának köszönhetően elvesztette a meccset. Megígéri, hogy legközelebb darabokra szedi Joe-t amennyiben a családját a szájára veszi.

Joe hátulról a semmiből érkezik és elaltatja a Clutch segítségével. Ekkor üzen ismét AJ feleségének, Wendynek majd távozik.


Paige tudosít minket arról, hogy Becky Lynch és Charlotte Flair is elhagyta az épületet – AJ Styles pedig orvosi ellátást kap. Carmella tűnik fel aki a visszavágóját szeretné most azonnal, de erre várnia kell jövő hétig.


Bludgeon Brothers (c) vs. New Day – SmackDown Tag Team Championship

Harperék durván domináltak a NO DQ meccs keretein belül – szék, létra, asztal – minden jött ami csak jöhetett! A a végére rákapcsoltak Kofiék és megnyerték a küzdelmet – ezzel pedig az öveket is. Saját kalapácsukkal és egy asztallal győzték le őket.

Fontos megjegyezni, hogy a címek azért cseréltek gazdát mert vasárnap Rowan sérülést szenvedett meccs közben!


Ezzel zárult az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s