Ismét érkezik a Shake Up?

Nagyon úgy tűnik, hogy az idei év második felében még egy Superstar Shake up kerül majd megrendezésre!

A No Holds Barred podcast műsoron Joe Peisich tett róla említést, miszerint ő úgy hallotta a bennfentes hírekből, a szervezet november környékén újabb Superstar Shakeup-pal készülhet.

„Még én is hallottam – November, talán akkor ismét csinálnak egy újabb Superstar Shakeup-ot. Csak képzeljük el, Aj Styles-t a Raw-on.”

Ez az első alkalom, hogy egy újabb változtatásról hallottunk. Bár jelenleg nem úgy tűnik, hogy ez egy kőbevésett dolog lenne. Ahogy pedig a WWE-t ismerjük, semmit sem vehetünk biztosra.

5 című bejegyzés “Ismét érkezik a Shake Up?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ugyan, tavaly is agyon volt pletykálva az újabb shakeup, azt hiszem azt is valamikor novemberre “ígérték” és lett belőle valami?
  Pedig tavaly nagyobb szükség lett volna rá, nekem jelenleg tetszenek a rosterek, nagyjából jól el vannak osztva, én egy ideig biztos nem bolygatnám, de szerintem ők sem fogják.

  Kedvelés

 2. Először is az nxt-t úgy kéne kezelni mint egy 3. nagybrandet ahonnan jöhetnek és ahova mehetnek bárkik bárhonnan…..plusz tudja mindenki hogy vince úgymond kedvence a raw szóval mivel most a smacknek jobban megy a szekér lehet ezért akarnak változtatást….bár az tény hogy a new day átmehetne pl raw-ra mert a smacken már eléggé sok sztem ez és a rawn meg kb haldoklik a tag részleg szóval még helyük is lenne és én végre vinném seth-et is a smackre vagy eliast az us öv köré valahogy

  Kedvelés

 3. Annyira jo lenne ha az NXT nem csak a sztarjai elvesztesevel venne reszt a shake up vagy a draft soran hanem ugy mint regen az ecw ok is vihettek embert a raw rol vagy az sdrol annyira jo lenne a steph le draftolna mondjuk roman shane ajt es bejonne hunter es kimonda hogy akkor o vissza viszi Finnt meg sok masik regi arcit es lehetne egy fasza brand wart csinalni hogy melyik a jobb brand vagy egy jo kis storyt hogy a raw es sd ossze fogna az nxt ellen mert minden nezo at partolna hozzajuk le se szarnak a ketvnafy brandet de hat vince ilyeneken nem gondolkodik.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s