Meddig marad a Shield?

Amikor Braun Strowman megtámadta Roman Reigns-t, hogy beváltsa rajta a Money in the Bank szerződését felcsendült a Shield zenéje. Majd Ambrose. és Rollins érkeztek a ringhez, hogy megmentsék a korábbi társukat.

Reigns-szel együtt a Hounds of Justice újra egyesült, majd a tőlük megszokott módon letartolták Strowman-t.

Strowman természetesen továbbra is a táska tulajdonosa maradt, hiszen a meccs hivatalosan soha nem kezdődött el. De most már ahhoz, hogy a Big Dog hőn áhítatott aranyára tehesse a kezét, át kell magát verekednie a Kingslayer, és a Lunatic Fringe párosán is.

A Barn Burner’s Fired Up Podcast-on is taglalták a témát, miszerint ez csak egy egyestést kaland volt, vagy hosszútávon kell-e számolnunk a trióval. Brad Shepard elmondása szerint, ha csak egy egyszeri alkalom lett volna nem kapott volna ilyen mértékű figyelemfelkeltést.

„Nem hiszem, hogy ez egy alkalomra szólna. Szánalmas lenne, ha így tennének.”

17 című bejegyzés “Meddig marad a Shield?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Érdekes volt, egyik szempontból jó hiszen kaptunk egy régen kedvelt triót. Mivel hárman vannak így gyengítenek Roman powerhouse karakterén, viszont belőle sosem lesz Punk, Triple H, Orton, Miz (igen komolyan írom) vagy épp Hogan.. nem fog adni nekünk egy jó heel team captain szerepet. Cena ellen láthattuk is, hogy miért! A csávónak alapvetően van gondja a szinpadi kommunikációval. Ellenben a másik két tesó életre kelhet tőle. Minden téren.
  A másik szempont Braun.. Veszélyes környékre tévedt, lehet over és folytathatja ezt a szerepet, de (!) még az is megeshet , hogy bejobboltatják.. és kész az új Big Show. Emlékeztek Paul Whitera? Ne értsetek félre , minden tiszteletem Showé , de Braun egy igazi atléta.. lsd.: Show ellen azt a ficánkolós talpraugrós manővert.. áhhkész..

  Kedvelés


  1. fénykorában ő is meg tudta csinálni

   Braun meg nem fog sérülni attól ha 3 top arctól kap ki
   plusz ott a lehetőség hogy Wyattet visszategyék mellé ha már Hardy megsérült

   Roman meg folyamatosan fejlődik a mikrofonnal is
   nem a tehetsége (vagy annak hiánya) áll az útjában hanem az a pofátlan overpush ami miatt Cenát is utálta mindenki

   Kedvelés

   1. Persze, hogy ment Shownak is, de hányszor jobbolt be idővel. Annyiszor, hogy leginkább már a sírásai és a karakter lerombolása jut eszébe sokaknak.

    Kedvelés

   2. Dehogy is.. Cenát sokáig nagyon kedvelték, több mint egy ébtizeddel ezelőtt magam is miatta kedveltem meg a pankrációt. Már a rapper gimmickkel odavissza verte ezt a Romant. Ma már gyalázat az inringje ez tény, de mikrofonnal? Amúgy promoban bárki leveri. Mióta is van itt és milyen feudokon van túl? Már rohadtul profinak kellene lennie, de még a fejlődést is meglérdőjelezném…

    Kedvelés

   3. Kedvelem Braunt, de Show fénykorában ügyesebb és erősebb is volt nála. A Braun push ellenére, ilyet soha nem fogunk pl látni tőle:

    Hogy Braun mennyire fog jobbolni, az csak attól függ, hogy mennyire tud megújulni és változni. A méret csak egy ideig érdekes, és a monster karakter is kifullad max 1-2 év alatt. Bármi is lesz a Shielddel, az még nem jobbolás.

    Kedvelés

 2. Szerintem maradhatnának. A karaktere mind a háromnak erős maradna, amellett még Dean-ek kéne egy öv és mint a régi szép időkben, mindhármójuk bajnok és védik egymást természetesen. Maybe, beáldozhatnák őket egy méreg erős heel turn-re. Komoly lenne újra egy hosszú futás. Karakterük mint mondtam, nem szenvedné meg, amellett jó lenne látni a régi Shield-et akcióban.

  Kedvelés

  1. Nekem már a mostani akciójuknak is heel turn szaga volt. 😀 Legyakni az egyik, sőt talán a legoverebb embert most a rosteren úgy, hogy Dean meg Ambrose egyébként szintén overek voltak a fanoknál és ahogy néztem a szegmenst, mintha a nézők szinte nem is tudták, hogy itt most minek örüljenek? Most biztos, hogy tovább maradhatnak együtt tavaly Reigns betegsége nagyon bekavart a Shield reunionnál.

   Kedvelés

 3. Lehet ezzel kisebbségben leszek, de nekem tetszett a Shield reunion. Nem tudom, hogy eredetileg is ezt tervezték-e, de ez ad egyedül értelmet annak, hogy Braunra rakták a táskát. Ő annyira over már, hogy akár egyedül is hiteles 1v2 vagy 1v3 ellen is.

  Plusz pletykálnak valami új NWO-t, ami ellen szintén hasznos lehet a Shield, ha megvalósul (és nem belőlük lesz). Illetve ott van az Sanity, esetleg egy felhozott Undisputed Era, akik ellen szintén jó feudok mehetnének.

  Kedvelés

 4. Én csak azt nem értem hogy ha ez így lesz miért kellett sethnek adni a címet? Mert amíg shieldezik az parkoló pályán lesz és ha romant is belevonjak valami 3 v 3 meccsbe akkor az universal cím se lesz terítéken…..

  Kedvelés

  1. Szerintem ezzel is vezetik fel Dean heel turnját. Mivel csak neki nincs öve és mindent feláldozott a testvéreiért mindig és most semmi sincs neki szerintem ezért fog bekattani és heelt venni.

   Kedvelés

 5. Normál esetben örülnék a Shieldnek ,de nem így hogy csak azért hozták őket újra össze hogy Románt bevédjék így még a táskát sem lehet rajta beváltani..Kihívó meg senki nincs a szintjére pumpálva ,hogy bárki ellen komolyan lehessen venni a címvédőmeccsét.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s