Shawn Michaels – One More Match?

Shawn Michaels azóta nem lépett ringbe, amióta The Undertaker felül múlta őt a WrestleMania-n, ám amióta visszatért a WWE PC-be, mindig is lesznek olyan személyek, akik a visszatérésében bízni fognak.

HBK nemrégiben az Inside The Ropes vendége volt egyértelművé tette, miszerint szívesen megküzdene valakivel, aki a 40 éves évei környékén jár vagy akár idősebb, és szeretne összehozni 1 buli meccset. A WrestleMania rengeteg előkészülettel és munkával járna, amit ő már nem szeretne vállalni. 53 éves már és ezzel nem lehet vitába szállni.

„Vegyük alapul, hogy elvállalom és a meccs fenomenális. Ez a dolgok állása, 53 éves vagyok. De akkor is elvárnák tőlem, hogy úgy mozogjak mintha 1996 vagy 97 volna. Ez nem fog megtörténni, hiszen az öregség nem vár meg senkit. “

“Rengeteg dolog van, amit a fiatalok csinálnak és profitálnak belőle. Jelenleg úgy érzem, hogy ez több gonddal járna, mint amennyit valójában ér.”

Csak reménykedhetünk benne, hogy HBK egyszer meggondolja magát. Esély mindig van rá, hiszen Triple H évekig könyörgött neki, ameddig beadta a derekát és megjelent a PC-ben.

Egy gondolat a(z) “Shawn Michaels – One More Match?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s