Hogyan tovább a Shield számára?

Újra megtörtént az egyesülés, viszont most nézzük hogy hogyan tovább a testvérek számára.

Hétfőn hivatalossá vált, hogy újra egy oldalon van Roman Reigns, Seth Rollins és Dean Ambrose. Sok ember véleménye szerint ez csak egy egyszeri alkalom volt, de ez nagyon valószínűtlen – semmi értelme nem lenne.

Mellette sokakban felmerült a kérdés – jogosan – hogy most milyen szerepet töltenek be, tehát heelként tértek vissza avagy babyface (lásd itt: Szótár/Jelentések) – jelenleg minden jel arra utal, hogy babyface-t alakítanak ugyanis egy hirdetés szerint az október 15-ei RAW-n, Philadelphiában csatájuk lesz a Dolph Ziggler, Drew McIntyre és Baron Corbin triója ellen, tehát ez már magáért beszél.

A külföldi Sportskeeda.com arról számol be, hogy hosszútávra terveznek a formációval és középpontban Braun Strowman ellen lesznek igazán amíg magánál hordozza a Money in the Bank táskát – hisz Reigns addig veszélyben van a beváltás miatt.

Ha épp emberi ésszel gondolkodunk akkor azt is lekövetkeztetjük, hogy ez tökéletesen felvezeti Dean Ambrose heel turn-jét Seth Rollinsszal szemben. Ambrose az egyedüli ember akinél jelenleg nincs bajnoki cím – ellentétben két testvérével, de azok közül is mint fent írtam; Rollinsszal csatázhat az Interkontinentális bajnoki övért a heel turnt követően.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s