HIVATALOS:(?) Neville már nem a WWE alkalmazottja

Lassan egy éve nem láttuk a cirkálósúlyúak királyát.

Ismerjük a sztorit; az egykori Cruiserweight világbajnok, Neville azért nem volt hajlandó együtt dolgozni tovább a WWE-vel mert elege lett abból amit akkoriban Enzo Amore-vel csináltak (bajnoki övet adtak a kezébe, “mindenkit” legyőzettek vele).

Neville ekkor végleg eltűnt a képernyőkről, közösségi médiából és szó szerint mindenhonnan. Egyetlen fotót sikerült látni róla az elmúlt 1 évben.

Most, a Pro Wrestling Sheet és a Wrestling Observer információi szerint Neville szerződése lejárt és végre azt csinálhat amit akar, tehát szabadúszó. Hivatalos megerősítés ugyan a WWE részéről még nem érkezett, viszont tényként közölhetjük ezt.

Az NJPW egyik legnagyobb sztárja, Will Ospreay a következő Tweet-et írta 25-én. Ez annyit jelent, hogy egy mérkőzést szeretne egy bizonyos “PAC” nevezetű fickóval.

Itt jön képbe Neville, ugyanis a régi pankrátor neve Pac volt.

Arról sem tudunk, hogy a WWE ragaszkodik-e a 90 napos záradékhoz (tehát az adott szupersztár a szerződésbontást követő 90 napig nem léphet fel más szervezetnél) – mert repkednek pletykák a szombaton megrendezésre kerülő hatalmas volumenű “All IN” gálával kapcsolatban, hogy megkeresték az egykori CW bajnokot.

Lényeg a lényeg, hogy Neville hatalmas rajongói táborral rendelkezik és bármilyen szervezetnél vállal fellépést; mindenhol imádni fogják és nagy pénzt hoz az asztalra.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s