Mire számíthatunk a ma esti RAW-n? + adás link

Az új korszak múlt héten kezdetét vette, most pedig folytatódik. A vörösek udvarát újra kezébe vette a Shield, azonban Braun Strowmannel egyszemélyes hadseregként kell számolniuk.


Egy az egyben

A múlt heti támadást nem felejtette el a Monster Among Men. A három testvér újraalakulása csúnya verést hagyott maga után, azonban Strowman most törleszteni szeretne – ezért egy kihívást indított a regnáló Universal világbajnok felé. Mr. Money in the Bank azt üzente a Big Dognak; ha valóban olyan bátor az “udvarában” akkor egyedül érkezik nem segítséggel.


Corbin kezében a gyeplő

Kurt Angle-t szabadságra küldte Stephanie McMahon és Baron Corbint nevezte ki a helyettes vezérigazgatónak. Milyen lépéseket fog eszközölni Constable Corbin vajon – vajon jó adást fog összerakni nekünk?


Főszerepben még Ronda Rousey, a Revival, a B-Team, Bobby Lashley, Dean Ambrose, Seth Rollins, Drew McIntyre, Dolph Ziggler, Finn Bálor és Kevin Owens.


Nézd élőben ide kattintva, holnap érkezünk az összefoglalóval!

RAW kezdés:

[wpdevart_countdown text_for_day=”-” text_for_hour=”óra” text_for_minut=”perc” text_for_second=”másodperc” countdown_end_type=”time” end_date=”27-08-2018 23:59″ start_time=”1535392792″ end_time=”0,6,5″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s