Mi lesz veled Kevin Owens?

Kevin Owens megelégelte a Raw-on elszenvedett vereségek számát, majd mikrofont ragadt és miután egy kis ideig meg sem szólalt bejelentette, hogy kilép a WWE-től!

Rengeteg kérdés merült fel, hogy most mi is lesz Owens-szel, és úgy tűnik, hogy elég érdekes irányba viszi a szervezet ezt a szegmenst.

Joe Peisich a Barnburner’s Fired Up podcaston arról vélt beszámolni, miszerint Owens Paul Heyman oldalán térhet vissza a szervezethez. Owens jelenleg az egyik legjobb a szervezetnél, aki bánni tud a mikrofonnal, ám ennek ellenére a visszatérése után egy szót nem fog szólni. Ezért is lesz szüksége egy olyan emberre, mint amilyen Heyman.

4 című bejegyzés “Mi lesz veled Kevin Owens?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Véleményem szerint azért akar távozni / távozott a WWE-től mert túl sokszor kapott ki. Mellesleg ő egy nagyszerű birkózó és nemhiszem hogy szüksége lenne Heyman-re. De így hozta a sors.

  Kedvelés

 2. Paulra tényleg nincs sok szüksége. Ő az a pankrátor, akinek a mic skillje és inringje is abszolút a legjobbak között van. Egyetlen gyengéje, hogy dagadt és nem a Vince féle kigyúrt ideál (utóbbiért akár sajnálhatnánk is, de az a szomorú, hogy ezen lenne a legkönnyebb változtatnia).

  Heyman ezerszer jobb helyen lenne mondjuk Reigns mögött. Roman csak hozná a “believe that” szövegét, Paul meg promózna. Ezt nem merték meglépni, helyette megkapta Owens. Kibékülnék ezzel, csak akkor KO kapjon egy rendes pusht, nehogy a Curtis Axel és Ryback féle bohóckodás legyen.

  Kedvelés

 3. 2014: FIGHT-OWENS-FIGHT
  2015: PUSH-OWENS-PUSH
  2016: CHAMP-OWENS-CHAMP
  2017-18: FUCK-OWENS-FUCK
  Röviden és tömören ennyi az ő karrierje.
  Az nxt-ben elképesztően, mondhatni példátlan gyorsasággal top karakter lett, ő volt az új beast, nem volt kérdés, hogy hamarosan felkerül.
  NXT bajnokként került fel, a bemutatkozó feudja mindjárt cenával volt, ráadásul vele vívta az 1. meccsét, amit meg is nyert.
  Nem sokkal később az 1.ic bajnoki címét is megnyerte, amit kicsit később követett még 1.
  A draft után mindenki meglepetésére, de ugyanakkor sokak örömére universal bajnok lett, de ez köszönő viszonyban nem volt az nxt bajnoki futásával.
  Ennek ellenére szerintem egyetérthetünk abban, hogy megérdemelten lett bajnok.
  Szégyen, hogy squash meccsen kellett leadnia az övet, de nemsokkal később megkapta a us címet, amit át is vitt az sd-re.
  Nagy reményeket fűztem hozzá, biztosra vettem, hogy 2018 elején már wwe bajnok lesz, hát nem így lett.
  Még 2x megkapta a us övet, majd feudba kezdett shane-el, ami nem volt rossz, ők tartották életben az sd-t jobbermahal bajnoki futása alatt, de valamiért vissza kellett őt tenni a rawra.
  És el is érkeztünk a FUCK-OWENS-FUCK részhez.
  Mióta a rawon van semmit nem csinál, csak alázzák, ő lett strowman bokszzsákja, teljesen elgyengítették a karakterét, jelenleg nem lenne hiteles bajnok, és olyan nevek mellett, mint roman és strowman nem is lesz.
  Hiába tehetségesebb mindkettejüknél, a karaktere köszönő viszonyban nincs az övékkel.
  Nem tudom mit akarnak ezek után, de rosszabbat nem tehetnek vele.
  Heymanre ha valakinek hát neki nem lenne szüksége, képes olyan jó promokat csinálni, mint paul, talán még jobbakat is, de talán épp rá van szüksége, hogy ismét magára találjon.
  Még meg lehet menteni, ha nagyon akarják, kár lenne veszendőbe hagyni egy ekkora tehetséget, mint ő.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s