Miért tér vissza Shawn Michaels jövő héten a Raw-on?

Az eheti Raw-on kaptunk egy videócsomagot, amiben több legenda is a véleményét fejtette ki a hamarosan megrendezésre kerülő Triple H vs. The Undertaker mérkőzésről, amelyet majd a Super Show-Down-on kapunk meg.

A WWE a következő hetekben tovább fogja reklámozni ezt a gálát, hiszen nem titkolják, 80.000 jegyet akarnak eladni az eseményre. Ehhez pedig minden leleményességükre és trükkre szükségük van.

Egészen addig elmennek, hogy a jövő héten magát Shawn Micahels-t is megszólaltatják élőben, méghozzá a Raw műsorán.

Természetesen bírózni nem fog, de a jövő heti szereplése egy jel lehet majd arra, hogy valamilyen úton módon bekerüljön a mérkőzésbe. Esetleg bíró lehet, vagy a ring mellett foglalhat majd helyett, mint ahogy azt 2012-ben a WrestleMania XXVIII-on tette.

Eddig a következő mérkőzések biztosak a gálára:

– The Undertaker vs. Triple H
– The Shield szereplése
– John Cena & Bobby Lashley vs. Kevin Owens & Elias
– Daniel Bryan vs. The Miz (A győztes esélyt kap a WWE Title-re)

6 című bejegyzés “Miért tér vissza Shawn Michaels jövő héten a Raw-on?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Taker mint egy lassított felvétel, teljesen érthetetlen számomra ( tudom, pénz….) minek totyognak majd ott a ringben….

  Kedvelés

 2. 2012-ben egy nagyon jó meccset raktak le az asztalra, de már akkor se voltak fiatalok és azóta eltelt 6 és fél év már nem viselnék el ugyanazt mind akkor, minden bizonnyal nem fogják egymást annyira székkel ütni és a mozgásuk is lassú lesz ráadásul feltűnően óvatosan hajtják majd végre egymáson a mozdulatokat, ami nyilván fontos hogy ne sérüljenek le, de a látvány szempontjából meg nem jó. Triple H is már 49 éves, őt se nagyon kéne erőltetni, meg Kurt Angle-t és Kane-t se. És Michaelst se érdemes még egy meccsre visszahozni 53 évesen, de tény hogy Takernél még ő is sokkal jobban bírná hiába egyidősek, mert ő pihent, Taker meg part timerként is évente nyom minimum 2-3 meccset és szerintem minden meccs egy kínszenvedés neki, annyi sérülésből amin keresztülment a WWE-ben töltött közel 30 éve alatt teljesen már nem fog felépülni soha de így hogy folyton erőlteti pláne nem. Ezek az emberek mind legendák minden idők legjobbjai, és a WWE nagyon sokat köszönhet nekik ez tény, emellett Undertaker a személyes kedvencem és az is marad mindig. Jó őket néha viszontlátni de a meccselést már kár nekik erőltetni.

  Kedvelés

 3. Triple H. VS Taker. ?????
  MINEK? MINEK? MINEK???????
  Hová alázzák még szerencsétlenek öregembert. Lassan már tényleg “HALOTT EMBER”. A vége az lesz mint a PANKRÁTOR c. filmben. MEGHAL A RINGBEN.

  Kedvelés

  1. Nyilván tudják hogy mennyit bír meg stb,ez a meccs is csak a pénz miatt jött össze.Undertakert nem kéné már erőltetni.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s