WWE RAW 2018. augusztus 27. – Összefoglaló

A vörösek adásának legújabb epizódjában folytatódott az új korszak, váratlan fordulatokkal fűszerezve.


HD minőségű (YouTube) adás az este folyamán várható, addig ide kattintva lehet visszanézni a showt a linkek között válogatva!


Az adást a regnáló Universal világbajnok, Roman Reigns nyitja. A Big Dog lassan a ringbe sétál, mikrofont ragad és Braun Strowmanhez címzi a mondandóját – mondván, hogy 20:00-ra beszélték meg a találkozót de már az elmúlt 5 perccel.. Szóval amennyiben a Monster Among Men nem sétál ki ide – egy “Shield workhouse” nyílt kihívást rendez és akkor jöhet bárki.

Pár másodperc elteltével megérkezik Mr. Money in the Bank. Strowman szerint vicces ami múlt héten történt; jöttek Roman srácai és megvédték őt. A Big Dog nyugtatja a nagy embert, hogy ez most nem fog megtörténni és múlt héten sem ez történt – hanem ami köztük van az testvériség. Most rögtön készen áll egy címmérkőzésre Torontóban. Strowman ebben nem bízik, jól tudja hogy rögtön jönnének a védelmezők hogy megvédjék a bajnok seggét. Míg Strowman kezei mentőket, emelvényeket és bármi mást emelnek a magasba addig az ő kezei a WWE bajnok aranyait.

Strowman üzletet ajánl. Szeptember 16-án a cellában kívánja beváltani a táskát pokoli körülmények között, csak ketten. Reigns elfogadja, kezet ráznak – majd felhangzik egy zene – Dolph Ziggler és Drew McIntyre érkezik meg.

Zigglert nem a srácok érdeklik hanem az Interkontinentális bajnoki cím amit ellopott tőle Seth Rollins és Dean Ambrose. Reigns szerint az nem számít bűncselekménynek ha kapsz egy Curb Stomp-ot és elveszted a címet. Ziggler más véleményen van – szerinte ő már bizonyított eleget, hétszeres IC bajnoknak mondhassa magát. Épp ezért egy meccset szeretnének ma estére a ringben álló úriemberek ellen.

Baron Corbin érkezik meg és a mérkőzést hivatalossá teszi, mellette az is hivatalos hogy Strowman a Hell in a Cell-en válthatja be a táskáját!

Strowman végszóként elmondja, hogy Universal világbajnok lesz szeptember 16-án – ma este viszont Ziggler és McIntyre beleesnek abba a bizonyos kézbe.


Finn Bálor vs. Baron Corbin

Bálor pörgött szokásosan amikor Corbin bevetette a széket és így DQ lett a meccs vége, azonban itt nem volt vége. Corbin a helyettes vezérigazgató pozícióját kihasználva újraindította a mérkőzést NO DQ keretein belül amit meg is nyert magának.


Sasha Banks def. Dana Brooke


Rollins érkezett meg egy nyílt kihívással amire Kevin Owens válaszolt.

Seth Rollins (c) vs. Kevin Owens – Intercontinental Championship

A srácok újra megmutatták, hogy tökéletesen működik közöttük a kémia és egy nagyszerű mérkőzést produkáltak. Owens mindent megtett a cél érdekében azonban a Curb Stomp-ot követően számára sem volt menekvés.


A mérkőzést követően Owens egy széket és egy mikrofont hozott a ringbe, leült és ennyit címzett a WWE Univerzum számára: “Kiléptem!”


Revival vs. B-Team

A Top Guys győzelmet szerzett a bajnokok felett, ezt követően bejelentésre került hogy jövő héten jön a visszavágó – ám akkor az már címmérkőzés lesz.


Elias szemtelenkedett a torontói közönséggel, Trish Stratus rakta helyre a WWE vándorzenészét.


Natalya def. Alicia Fox

Papírforma győzelem Nattie-tól.

A győzelmet követően Natalya, Trish Stratus és Ronda az arénában keresték meg a Bella Ikreket akik elmondták, hogy jövő héten ringbe szállnak!! Ellenfeleik? A Riott Squad.


Bobby Lashley vs. The Ascension – (1-on-2 Handicap meccs)

Corbin újdonságokat hozott nekünk, ez a mérkőzés is az volt ahol Lashley hozta a papírformát és az egykori NXT Bajnokokat győzte le.


Dean Ambrose vs. Jinder Mahal

A csatát végig uralta a Lunatic Fringe, egy-két percre tudott irányítást szerezni a Modern Day Maharaja. Egy hirtelen fordítás után jött a Dirty Deeds ami Ambrose győzelmet is jelentette.


Roman Reigns & Braun Strowman vs. Dolph Ziggler & Drew McIntyre

Reigns kezdett, majd kis idő elteltével pacsizott. Igen ám, de Strowman nem meggondolta magát és nem kívánt Reigns társaként dukálni. Megtámadta a Big Dog-ot ami DQ-t eredményezett, jött a felmentősereg rögtön Dean Ambrose és Seth Rollins részéről – ám minden hiába, most Strowmannek is volt segítsége McIntyre és Ziggler személyében.


Ezzel zárult az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s