The Miz igazi vezér az öltözőben!

The Miz egyszerűen tarol mostanában. Televíziós műsora van, a WWE-ben egyre feljebb kúszik a ranglétrán és mindemellett szava van az öltözőben is.

Joe Peisich a Raw és a SmackDown alkalmával is a színfalak mögött tartózkodott, és a Barnburner’s Fired Up podcastben arról számolt be, hogy a Miz kifejezetten pozitív figurát játszik a való életben.

“The Miz – Egyszerűen le vagyok nyűgözve. Már elég régóta mondogatom, hogy vezéregyéniséggé nőtte ki magát az öltözőben. A promoi kivallóak. A birkózása még jobb. Hatalmas dolgok előtt áll most.”

A Miz and Mrs műsor messze jobban teljesít, mint azt a szervezet várta volna, és nagy eséllyel érkezik a második szezon is. Ki tudja, mennyire viszi addig a WWE-ben mire elkezdődik a második etap…

9 című bejegyzés “The Miz igazi vezér az öltözőben!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elképesztő, hogy hová nőtte ki magát.
  Ki hitte volna pár évvel ezelőtt, hogy ide jut?
  Maryse visszatérése óta virágzik, sokkal hitelesebb, mint mikor wwe bajnok volt, az ic címet a brandje legfontosabb címévé tette.
  A hétfőn történtek után elgondolkoztam egy kicsit, hogy miért nem ő kapta meg a táskát, így, hogy strowman egy hell in a cell meccsért mondhatni beáldozza a beváltást, végképp semmi értelme nem volt nekiadni.

  Kedvelés

  1. A táskánál mindig az a legizgalmasabb, hogy mikor és hogyan váltják be. Szerintem. Ezzel a jó fiú leszek és szemtől szemben váltom be dologgal pont az izgalmat veszik ki az egészből. Vagyis, tényleg jobb lett volna, ha egy olyan csaló karakter mint Miz kapja, bármennyire is utálom kimondani.

   Egyébként Strowman-t szerintem visszaviszik heel-be. A kis akciója a Shield ellen, és ahogyan kiállt a Ziggler McIntyre duó mellett, az azt sugallja, hogy itt egy viszály kezdődik a Shield-del és Ő a heel oldalán lesz az egyenletnek. Így viszont még érthetetlenebb ez a szemtől szemben beváltás dolog.

   Kedvelés

   1. Strowman a hétfőivel hivatalosan is heel turnt vett, de ettől reigns lesz kiboozva.
    Ez a “beváltás” pedig azért értelmetlen mert braun a táska nélkül is bármikor kaphatott volna universal meccset, nem tettek mást, mint szépen kivonták a forgalomból a táskát, és elvették az esélyt valaki mástól, hogy beváltsa.
    A hab a tortán pedig az, hogy braun biztosan nem lesz bajnok, a feudban ő fog dominálni, de azok után, hogy évekig dolgoztak rajta, hogy megkapja az övet, nem fogják egy hónap múlva levenni róla.
    Ezzel a táska megy a kukába, bár strowman karaktere így kevésbé fog gyengülni, mintha sunyiban váltotta volna be, de ettől még a tény tény marad: cena, sandow, és corbin után strowman lrsz a 4. aki nem lesz képes a táskát címre váltani.
    Ismét tökéletesen elpazaroltak egy táskát 😀
    Már csak nevetni tudok rajta.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s