WWE SmackDown LIVE 2018. augusztus 28. – Összefoglaló


Folytatódik az út a kékeknél is, célkeresztben a Hell in a Cell.


HD minőségű (YouTube) adás az este folyamán várható, addig ide kattintva lehet visszanézni a showt a linkek között válogatva!


Az immáron ötszörös tag team bajnokok nyitják a kék showt.

A srácok rendkívül boldogok és csak magukat fényezik a WWE Univerzum előtt. Ami volt az elmúlt, egész pontosan a Harper és Rowan éra. Ötszörös bajnoknak mondják magukat, azt csinálták a múlt héten amit eddig is a legjobban csináltak.

Felhangzik egy zene.. Igen! Az ötszörös WCW világbajnok, Booker T érkezett meg! A srácok szinte megőrülnek a legenda láttán. A ringbe érkezve King Booker valódi királyi nevet szán a srácoknak, ám Big E szerint amit ő ajánlott az nem egész jó. Hagyják is az egészet, üdvözli őket az ötszörös világbajnokok klubjában!


The Bar vs. Gallows & Anderson vs. The Colons

A Colons meglehetősen pörgött. Sheamusék annyira nem voltak főszerepben, csak a végjátékban. Szokásos eldurvulás a végére, mindenki kiesett a képből – Cesaro kihasználta a helyzetet amíg Sheamus takarított és megnyerte maguknak a csatát!


Jeff Hardy érkezik a kötelek közé. A korábbi U.S. bajnok véleménye szerint Randy Orton körül minden megváltozott mióta ő megérkezett a kékekhez. Viszont az ő agyában is megváltozott a kémia. Azt érezte, hogy ÉL mikor Randyt az asztalba csapta. Jeff a ringbe invitálja a viperát, hogy fejezze be amit elkezdett.

Randy megérkezik. A vipera azon véleményen van, hogy még nem végzett a ringben álló úriemberrel de ez hamarosan be fog következni. Megígéri, hogy véget fog vetni a karrierjének és a ringet úgy fogja elhagyni, hogy Hardy teste törött csontokból fog állni.

Jeff kihívást intéz a vipera felé egy Hell in a Cell meccsre, azonba Randy nem válaszol.

egyébként azóta a mérkőzés már hivatalos!


Billie Kay def. Naomi


Daniel Bryan és Brie Bella érkezik a ringbe.

Bryan kezdi a mondókát – mondván, hogy csodálatos érzés visszatérni ide Torontóba. Bryan Mizről kezd beszélni, hogy valójában mekkora gyáva fickó. Brie nyilatkozik, hogy boldog volt amikor megütötte Mizt – pedig Maryse-t akarta.

Zelina Vega és Almas érkezik meg. Vega azt állítja megtiszteltetés két ekkora legenda mellett állni, azonban most bemutatja azt az embert aki elintézte Sin Cara-t, AJ Styles-t is megszorongatta és Rusevet is legyőzte. Almas meccset akar ma estére – Paige érkezik meg és hivatalosítja a csatát!

Daniel Bryan vs. Andrade “Cien” Almas

A mérkőzés pörgős volt addig míg meg nem érkezett Miz és Maryse. Összefogott a két páros és elég szépen intézték el Danielt és kedvesét.


AJ Styles érkezik meg. A bajnok szerint Samoa Joe épp eleget tett ahhoz amivel bebizonyította, hogy nem elég ember a WWE világbajnoki címhez. Nem akar várni szeptember 16-ig, így most rögtön itt a ringben akarja látni Joe-t!

Joe jön, ám csak a kivetítőre. Éppen telefonál és arra kíváncsi, hogy ki foglalkozik éppen AJ gyermekeivel. Ezután a következőket mondja; “Hello, Wendy! Merre van a mi kis Annie-nk? A kihívó tovább kekeckedik, majd eltűnik a TitanTron-ról. AJ-t nagyon felhúzta, ennek következtében ő el is indult megkeresni a színfalak mögé, ám nem találta sehol.


Charlotte Flair (c) vs. Carmella – SmackDown Women’s Championship

A Flair lány mondhatjuk sima címvédést mutatott be, Carmella nem tudott menekülni – csak kopogott. Ünnepelt volna a bajnok, ám megérkezett Becky és egy verésben részesítette egykori legjobb barátnőjét.


Ezzel véget ért az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s