Érkezik az NXT invázió sztori?

Az NXT napról-napra egyre csak nagyobbra nő, főleg úgy, hogy folyamatosan érkeznek a nagyobbnál nagyobb függetleneknél edződött sztárok. Ebből kiindulva nagy az esélye, hogy a WWE valami nagy dobásra készülhet.

A Barnburner’s Fired Up podcast-on olyan hírek jelentek meg, amelyben arról számoltak be, miszerint a WWE nagy tervei lehetnek az NXT műsorával

“WrestleMania, az a legnagyobb műsor egész évben, de már most olyan dolgokról beszélnek, amik vagy jövőre, vagy két éven belül megvalósulhatnak. Vagy egy nagyobb NXT take over, vagy egy NXT invázió a WWE-ben.”

Elsőre kicsit abszurdnak hathat a dolog, de soha nem tudhatjuk előre, hogy mit tervez a WWE. Egy valami biztos, érdekes lesz figyelni miként építi fel a szervezet ezt a dolgot. Bár ameddig olyan emberek vannak az NXT-ben mint Adam Cole, Ricochet, Matt Riddle Keith Lee, és a többiek kitudja…

7 című bejegyzés “Érkezik az NXT invázió sztori?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hat azert ezt az otletet szerintem nem kellene a nexushoz hasonlitani mert ameddig a nexusnal kb 8 ember csinalt invaziot addig itt az nxt egy brand nem egy csapat. Meg ezert kellene az nxt be vonni a draftba meg a shake upba hogy ok is hozzanak pankratorokat ne csak veszitsenek.

  Kedvelés

 2. Én már a tavalyi Survivor Seriesen is mondtam, hogy a main eventnél megkéne lépni azt, hogy a tömegből előugráljanak sárgaruhás emberek (Black, Gargano, Cole, Cien, Mcintyre), majd letámadják az elimination meccsben maradt többi embert végül Triple H a RAW-s pólót átcserélné NXT-re, aztán mikrofont ragadna és egyértelműen közölné: We are the third brand!! WE ARE NXT!!!
  Talán majd egyszer beteljesül valami hasonló :3

  Kedvelés

 3. Hát ismét csak egy régi sztorit előhúzni újnak…..tul lusták a kreatívok új ötletekkel előállni….

  Kedvelés

 4. Ha ezt meglépik, akkor talán még nagyobbat ütne, mint anno a Nexus. A WWE fanok jelentős része ismeri az NXT pankrátorait és meg is van mindenkinek a saját kedvence, szerintem hiba lenne, ha nem próbálnák meg. De ha ugyanaz lesz itt is a végkifejlet, mint a Nexusnál, akkor felejtsék is el, de azonnal!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s