Hogyan tovább, Kevin?

Új szerepben találhatja magát az egykori Universal világbajnok.

Hétfőn valami olyat láttunk amire egyáltalán nem számítottunk; Kevin Owens a Seth Rollins elleni meccsét elveszítve ott maradt a ringben, mikrofont ragadt és annyit mondott, hogy kilépett.

Mr. Owens mióta átkerült a RAW-ra és nincs mellette Sami Zayn – azóta nincs is nagyon főszerepben, leginkább Braun Strowmannel került incidensbe aminek valljuk be; nem volt sok értelme és Owensnek sem segített, sőt.

Természetesen ne vegyük ezt komolyan, még akkor sem ha a WWE hivatalosan is áthelyezte Owens profilját az Alumni részlegre. A forrásaink arról szereztek tudomást, hogy az egykori Universal bajnoknak valami nagy szerepet találtak ki a jövőre nézve.

“Kiléptem” – Kevin Owens

Most, hogy Brock Lesnar végzett a WWE-vel és a UFC-világában tevékenykedik – így Paul Heyman ügyfél nélkül maradt. Itt le is lepleztük a dolgot, ugyanis szakértők szerint Kevin Owens lesz az új Paul Heyman srác.

A Sportskeeda.com beszámolója szerint Owens ki is hagy egy pár hetet, tehát eltűnik a képernyőkről – a visszatérésekor pedig beavatkozik a Universal Championsip mérkőzésbe ahol megtámadja az aktuális bajnokot és így kaphat lehetőséget a világbajnoki címre, valamint így kapja meg maga mellé Mr. Paul Heymant.

Azon véleményen vagyok (a szerk.-) , hogy Owens és Paul Heyman között rendkívül működne ez a dolog. Szívesen látnám őket együtt és szerintem a publikum sem lenne ellene.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s