Támad a konkurencia – Kane-t szteroid fogyasztással vádolják!

Knox megye újonnan megválasztott polgármester a sikere után nagyon jól tudja, hogy a politikai győzelemmel olyan támadókra is szert tesz, akik mindent megtesznek majd azért, hogy valahogy besározzák a Kane nevet.

A polgármester úrnak máris meggyűlt a baja azzal, hogy több riporter korábbi szteroid fogyasztás vádjával illette, amit még a WWE-ben követett el.

Al Thompsonm, aki a Protect Our Youth from Steroids (POYS) – azaz az ‘óvjuk meg a fiatalságunkat a szteroidoktól’ szervezet alapítója, azzal vádolta meg Jacobs polgármestert, hogy hosszú évekig napi szinten élvezte a szteroidok hatásait. Továbbá aktívan benne volt a drogok és szteroidok terjesztésének hálózatában is.

Kane egy interjú során természetesen visszautasította a vádakat, amelyeket a Knox County News Sentinel-nek adott.

“Soha nem néztem jó szemmel a szteroid, vagy más illegális drogok fogyasztását. Ez egy rossz dolog. Én egy egészséges ember vagyok, és úgy gondolom ez az egyik legrosszabb dolog. Soha nem tennék ilyet.”

De itt Thompson szavai nem álltak meg, aki azzal is vádolta Jacobs-ot, hogy felhasználta a Kane nevet a kampányában, mivel elfogadott 6000 dollárnyi támogatást a WWE vezérétől Vince McMahon, és a feleségétől Linda-tól, amivel tovább támogatta a szteroid fogyasztást.

“Valójában a támogatás Vince feleségétől, Linda-ától jött. Erre pedig kifejezetten büszke vagyok, hiszen ez mindig jó, ha valaki az elnöki kabinetből támogatni szeretné a politikai nézeteidet. Kimondhatatlanul boldog, és büszke vagyok, hogy élvezhetem a támogatásukat, és csak ez számít.”

Kane WWE-be való visszatérése soha nem zárható ki, még akkor sem ha polgármesterré választották, de jelenleg a szervezetnél a legjobban az köti le az idejét, hogy Knoxville-be csábítsa őket egy pay-per-view-re

7 című bejegyzés “Támad a konkurencia – Kane-t szteroid fogyasztással vádolják!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem Kane a kedvenc pankrátorom Undertaker után, de el ne higgye senki hogy ő soha nem koxolt. Mikor debutált mint Kane 148kg volt a kb. 210 centijére elég száraz izomzattal, egy ilyen magas embernek naturálba nem lehetséges ekkora izomtömeget felépíteni ez az egyik. A másik meg az ereje. Lesnar nyilatkozta egy interjúban hogy mikor a WWE-hez került egyetlen ember volt aki erősebb volt nála szkanderban ez Kane. A szkander sok mindenen múlik ez tény de szerintetek egy naturál ember erősebb mint a szétkoxolt Lesnar? Továbbá Kane saját állítása szerint 525 pounds azaz 239kg volt a max. súly amit kinyomott fekve speciális ruha, csuklószorító minden nélkül, ez megint csak kétséges hogy egy naturál ember mikor nyom ki így nyersen 240kg-t. Azért hihetik azt egyesek hogy nem koxolt mert soha nem volt olyan szálkás mint mondjuk Cena vagy Batista, így nem annyira tónusos az izomzata meg nincs kisujjnyi vastagságú ér a karjában, de fénykorában nyomta az biztos. Mostanság már nem hinném hogy nyomja, és hiába támadják vele, letagadhatja és a véréből már rég nem lehet ugye kimutatni. Meg amúgy is undorító hogy ilyesmivel támadják be. Schwarzenegger is Kalifornia kormányzója volt, nyilván ő is full naturál volt egész életébe, főleg mikor 7-szer nyert Mr. Olympiát.

  Kedvelés

 2. Mindenki használja de nem vitatkozok! Cena a kedvenc pankrátorom de igen használ és azert nem keveset. A genetikája nem rossz, de nem a legjobb, ebbe most ne menjünk bele.Itt a WWE-ben a legjobb genetikával rendelkező pankrátor Bobby Lashley, de mindenkinek kell cucc, és ismétlem MINDENKINEK! Ezt a terhelést amit a cég vár tőlük szükséges a dopping és kész!
  Kane fénykorában használt, de most már nem mivel ő nem fog fenntartani egy jobb fizikumot azért az évi 2 alkalomért! És ez meglátszik a fizikumán, +gondolom nincsen betartva az étkezés+ nem edz!

  Kedvelés

 3. Elképzelhető,hogy nem szedett. Alpjában nagy darab és azt az izomzatot ami volt neki fénykorában akár helyes táplálkozással vagy táplálék kiegészítőkkel is el lehet érni. Plusz még ott van az is, hogy akikkel kezdte az ipart és lehetett tudni, hogy cuccoznak azok ma már nincsenek az élők sorában (Guerrero, Benoit.. stb) akkoriban még gyerekcipőben járt az egész, durvák voltak a szerek és a melékhatásaikat sem ismerték pontosan. Gondolom látta mit csinál a tőbbiekkel és ezért tényleg lehet neki ellenérzése. Ma már azért sokat fejlődőtt ilyen téren a “sportorvoslás”, de Kane nem ez a generáció.

  Kedvelés

  1. pont ezért elképzelhetetlen hogy nem használt mert akkoriban kezdte
   a Benoit ügy után kezdte el komolyan venni a cég (meg az agyrázkódásokat is)

   Kedvelés

 4. Valószínűleg használt mivel a pankrátorok de főleg a wwe-es pankrátorok 90%a használt vagy használ a megfeszített tempó és állandó fellépés miatt de ez nem befolyásolja őt abban amit most csinál szóval hülyeség….mostanában meg nem hiszem hogy nagy szüksége lenne rá főleg hogy kb 1x 2x ha megjelenik…..érdemesebb lenne cena új képeit megnézni…..lehet hogy edzett is de hogy jó sok cucc is van benne az tuti kb undorító és lassan olyan a teste mint mahalnak….

  Kedvelés

  1. Cenának már a filmjei miatt is így kell kinéznie.
   Messziről üvölt, hogy tele van lőve, de másképp nem lehet fenntartani ezt a formát.
   Papolhat itt a helyes étrendről, meg a genetikáról, lehet, hogy van némi köze hozzá, de csak rá kell nézni.

   Kedvelik 1 személy

 5. Kane pont az a pankrátor, akiről nagy nehezen el tudom hinni, hogy nem használt rendszeresen szteroidot, viszont nem kérdés, hogy full timerként többször is visszaélt a hatásukkal.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s