Egyre közelebb Shawn Michaels visszatérése?

A WWE továbbra is mindent elkövet, hogy megtöltse nézőkkel a közel 80.00 férőhelyes MCG-t a hamarosan megrendezésre kerülő Super Show-Down-ra. A heti Rawadáson HBK beszélt a  The Undertaker vs Triple H mérkőzésről.

Michaels azzal kezdte, hogy ő maga is jelen lesz Ausztráliában, hiszen ezt az összecsapás személyesen kell megnéznie. Illetve elmondása szerint a WWE legendái mind indokolatlanul Taker irányába húznak, de ennek ellenére Ő és Stone Cold mégis Triple H győzelmét várják az este végén.

Ezekre a szavakra hosszú idő után Taker ismét megjelent a WWE ringjében, a tőle megszokott bevonulása után.

Michaels folytatta, miszerint rengeteg felkérést kapott az évek folyamán még egy utolsó meccsekre, de a rajongók, a pankrátorok, de legfőképpen a Taker iránti tiszteletből mindig visszautasította azokat.

„Tiszteletből vagy valójában félelemből” tette fel Undertaker a nagy kérdést, hiszen ha Michaels valaha is visszatérne, akkor csak is egyetlen ember lenne az, akivel ringbe léphetne, méghozzá maga Taker. „Megint legyőznélek. Te is tudod, én is tudom, és ők is tudják, de van még itt valami, amit nagyon jól tudsz… Melbourne, Ausztrália, a kis pajtásodat Triple H-t is ismét legyőzöm.”

Ezen párbeszédnek eléggé olyan érzése volt, mintha lassan, de biztosan Michaels harmadik alkalommal is ringbe léphetne Undertaker ellen. Talán ebben van a legnagyobb potenciál HBK részére is?!

5 című bejegyzés “Egyre közelebb Shawn Michaels visszatérése?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Lehet visszatérésre utaló jel is, vagy csak simán felvezetik, hogy majd Ausztráliában beavatkozik. Takert tisztán nem akarják megveretni, mert akkor a WM168-on már nem tudják hordágyon betolni néhány plusz jegyért. Hunter meg szerintem 1v1 meccset évek óta nem nyert, mert mindig valakit épített a vereségével. Neki is kellene a győzelem, mert egyre kevésbé hiteles Game.

  Kedvelés

 2. Shawn eléggé kib@szta magát, de remélem, hogy nem egy esetleges visszatérés miatt. Tökéletes lezárása volt az a bizonyos meccs a karrierjének, nem követte el ‘Taker hibáját.

  Kedvelés

 3. Michaels meg Undertakernel is rehabosabbnak tunik. Ha van ilyen szo… Ennek aztan az eg vilagon semmi ertelme nem lenne.

  Kedvelés

 4. nagyon nem kéne
  és pláne nem Taker ellen kéne

  értem én hogy rengeteg pénz de tényleg addig mennek amíg belehalnak

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s