WWE RAW 2018. szeptember 3. – Összefoglaló

Két hétre vagyunk a HIAC-tól, a vörösek adásának legújabb epizódjában pedig olyan izgalmakat illetve történéseket láttunk amit már nagyon régóta hiányoltunk!


HD minőségű (YouTube) adás az este folyamán várható, addig ide kattintva lehet visszanézni a showt a linkek között válogatva!


Az adást Braun Strowman, Dolph Ziggler és Drew McIntyre nyitja. Egyenesen a ringbe érkeznek.

Braun kezd bele mondandójába – mondván, hogy a Hell in a Cell-en megszerzi a Universal világbajnoki és nem érdekli, hogy ez tetszik avagy sem a WWE Univerzumnak.

McIntyre azon véleményen van, hogy a WWE Univerzum jelenleg  a dzsungel új királyait látja. Strowman állítja, hogy mindig próbált egy Monster kontra Man párosítást, azonban Reigns-nek a Shield nélkül nem ment. Ziggler is biztosít minket, hogy a jelenlegi csapat lesz a WWE történelem legerősebb brigádja.

 

Ebből elegük is lett a testvéreknek, érkeztek támadni azonban olyan komoly csata nem alakult ki ugyanis érkeznek az öltözőből a srácok akik megakadályozták ezt.

A történetnek itt nem volt vége, hatalmas vita alakult ki és a rend éber őrei nem láttak más lehetőséget; letartóztatták a srácokat és elvitték a helyszínről őket.


Bella Twins vs. Riott Squad

3 év elteltével is tökéletesen működött a kémia az ikrek között, végül meg is lett az eredménye. Végig dominálták a csatát, a végjátékban Nikki nyerte meg maguknak a találkozót.


Bobby Roode & Chad Gable def. The Ascension

Gable érkezett Roode mellé társként, közös erővel legyűrték az egykori NXT Bajnokokat.


Alexa Bliss vs. Natalya

Natalya mindent megpróbált, azonban az Armbar-t már nem bírta tovább és kopogott. A mérkőzést követően rögtön érkezett a bunyó Ronda Rousey, Bliss, Alicia Fox és Mickie James között. Tehát három kontra egy felállásban. Teljese mindegy volt, Ronda jött ki jól a bunyóból.


Corbin telefonál éppen Stephanie McMahonnel amikor megérkezik Finn Bálor és ajánlatot tesz a helyettes GM felé. Bálor egy visszavágót szeretne, azonban most teljesen tisztán, mindenféle trükk nélkül. Corbin elfogadja és bejelenti, hogy ez lesz a ma esti főesemény!


Szintén a színfalak mögött vagyunk amikor Strowman, Ziggler és McIntyre keresik meg Corbint. Ziggler és McIntyre munkát szeretne ma estére, egy tag team címmérkőzésre gondoltak. Corbin felvilágosítsa őket, hogy ma estére már ki van írva egy meccs a Revival illetve a B-Team között. Drew kérdőre vonja a GM-et, hogy mi történik akkor ha a Revival nem képes kötelek közé lépni valamiféle módon? Corbin válaszol – mondván, hogy akkor változásokat kell alkalmaznia. Ziggle és McIntyre távozik, Strowman is munkát szeretne ma estére – szóval nyomatékosan meg is kéri erre a GM-et.


Interjú készül a Revivallal amikor megérkezik Dolph és McIntyre – majd csúnya verésben részesítik a kihívókat.


Reklám után érkezünk meg, a B-Team a ringbe.. Érkeznek a kihívók, lássuk.. DOLPH ZIGGLER ÉS DREW MCINTYRE!

B-Team (c) vs. Dolph Ziggler & Drew McIntyre – RAW Tag Team Championship

Nagyban domináltak a kihívók, azonban a bajnokoknak is voltak jó pillanataik. A végjátékban Dallast kivonták a forgalomból, ezt követően Axel elszenvedett egy Superkick-et amit a közös befejező mozdulat követett – 1,2,3 – ÚJ RAW TAG TEAM BAJNOKOK!!!


AOP def. Keith Thompson & Jimmy James


Shawn Michaels érkezik a kötelek közé, a legendát hatalmas ováció fogadja.

HBK természetesen a Triple H kontra Undertaker csatáról kezdett beszélni. Elmondása szerint ő abban hisz, hogy a Cerebral Assassin többet hagyott a tankban mint a halottember. Úgy döntött, hogy nem otthon fog ülni – hanem a helyszínről fogja élőben nézni, mert ez valami olyasmi lesz amit senki sem fog elfelejteni, ezt garantálja.

Csak azon a véleményen van, hogy Hunter nyeri a mérkőzést. Most az emberek lehet azt hiszik, hogy ezt azért mondja mert a legjobb barátok – de nem! Ez csupán szakmai vélemény. Undertakernek meg kell értenie, hogy Triple H még mindig The Game és Elmegyilkos – illetve a tartályban is több van. Triple H október 6-án a Super Show-Down-on legyilkolja Undertakert!

GONG! Az aréna feketébe borul, a közönség pedig teljesen megőrül – a szó szoros értelmében. GONG! Igen, megérkezett a halottember, Undertaker itt van!

A hosszas bevonulást követően a legenda a ringben és ő is belekezd. Elmondja, hogy ez már személyessé vált. Triple H és Michaels 20 éven át a legjobb barátok voltak, azonban ő mindkettejüket két vállra fektette – de ezt egyikük egója sem tudja elfogadni.

Taker azt mondja, hogy HBK Triple H-et választotta győztesnek, de egyetlen dologért; a karrierjük miatt. Michaels szerint ez nem így van! Ő a szavak embere. Elmondása szerint mindenki visszavonul, majd hónapok múlva visszatér. DE ő nem, ő becsületes és tisztességes ember. Visszatért a cég miatt, a rajongók iránti tiszteletből és a Taker iránti tiszteletből. A WWE Univerzum belekezd a “One More Match” skandálásba, HBK pedig rámutat a rajongókra hogy látja? Mindig ez van amikor belép a ringbe.. – Taker félbeszakítja – mondván, hogy ez nem a tiszteletről szól. Michaels azzal érvel, hogy számtalan (minden) szupersztár ajánlatát elutasította évről-évre, több millió dolláros ajánlatokat kapott, de nem. Az Undertaker iránti tiszteletből!

Michaels elfordul, Taker pedig kérdez; tisztelet vagy félelem? HBK meg sem szólal, Taker pedig folytatja hogy egyáltalán nincs így ez a dolog amit elmondott. Mindenki tudja, hogy október 6-án újra két vállra fekteti Triple H-et.

Ezzel befejezte, távozik.


Corbin és Bálor a színfalak mögött. Corbinnak rossz híre van amit hamar tudat is Bálorral; a ma esti meccsük lefújva, nem tud ringbe lépni – helyette ott van Braun Strowman.


Sasha Banks & Bayley vs. Dana Brooke & Ember Moon

Epizód 55656. Sashaék győztek.


Dühkezelés következik Jinder Mahal, Sunil Singh és Bobby Lashley főszereplésével. Egész jól halad minden amikor hátulról megjelenik KEVIN OWENS és megtámadja Lashley-t!

VISSZATÉRT, Owens teljesen elkattant!


Braun Strowman vs. Finn Bálor

A győzelmet Strowman zsebelte be nehezen, de ez nem volt elég számára. Ziggler és McIntyre segítségével gúnyolták volna a Shield-et, ekkor egy rendőrautó érkezett az arénába.

Roman Reigns, Seth Rollins és Dean Ambrose! Megérkeztek, újra támadtak volna de ismét érkeztek az öltöző szupersztárjai és nagyon csúnya verésben részesítették a három testvért. Érdekes, nagyon! Hogy mi lesz ezután? Kiderül jövő héten!


Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s